Lifestyle

Duminică e mare petrecere în CORA Ploiești! Ne vedem acolo?

Hipermarketul Cora Ploiești, parte a rețelei cora România, aniversează pe 2 octombrie 9 ani de activitate și îi invită pe clienți să participe la evenimentele pregătite special pentru ei, în perioada 1 – 3 octombrie.

Citește mai departe: În perioada 1- 3 octombrie 2022 cora Ploiești aniversează împreună cu clienții 9 ani de prezență...

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

În viață, fiecare om are o semnătură vizuală. Eu sunt recunoscută după...pasiunea mea pentru cercei. Am sute de perechi. Iubesc cerceii mari, colorați, masivi, din diverse materiale.

Citește mai departe: Legătura între pasiunea cerceilor statment și Medlife Lotus Ploiești

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

Când am cunoscut-o pe Doina Marinescu am văzut-o ca pe o femeie manager, puternică, performantă, proactivă și ușor workahoolică. Nu m-am înșelat prea mult, însă ce am descoperit pe parcurs, a fost că Doina reușește ceva ce nu se află tocmai printre prioritățile românilor din punct de vedere al mentalității. Reușește să-și prioritizeze și timpul ei liber încercând să-și trăiască viața ca o vacanță. Ușor nu e, însă când știi cât e de important să ai și timpul tău, când descoperi cât ești  de important  TU în viața ta, găsești resurse, asta am înțeles de la Doina!

Citește mai departe: Trăiți viața ca o vacanță! Îndemn de Doina Marinescu

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

Așa cum spunem zilele trecute, dintr-un motiv sau altul, în ultima vreme aud multe cazuri de oameni bolnavi. În ceea ce mă privește de fiecare dată când am avut vreo problemă de sănătate mi-am dat seama că cel mai important este să fii unde trebuie. În spitalul în care trebuie, sub supravegherea echipei potrivite. Luna aceasta se împlinește 1 an de când am fost internată la MedLife Spital Lotus si voiam să vă amintesc că în cadrul MedLife Spital Lotus Ploiești există regim de spitalizare continuă și spitalizare de zi (mulți oameni nu cunosc aceste aspecte importante).

Citește mai departe: Interviu Dr. Iurii Munteanu- Herniile, prevenție și tratament

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

Am cunoscut-o pe Andreea Petroșanu...unde credeți? La cafea, acum câteva luni! Am văzut în fața mea un om cu o mare pasiune. Despre Soroban (aritmetică mentală, mai auzisem, evident știți că nu înțeleg nimic legat de cifre). Acum vreo 2 săptămâni m-a sunat și mi-a zis, trebuie să ne vedem să-ți povestesc despre "copiii mei olimpici"! Zic, hai! Și hai să-mi spui și mie mai multe detalii despre toată activitatea ta. Am făcut acest interviu și între timp, Agnes a făcut 2 ședințe de Soroban și este fascinată. Vă invit și pe voi să scoatem copiii din tablete cu activități smart!

Citește mai departe: Smarty Kids Ploiești, interviu Andreea Petroșanu, manager Ploiești

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

Discutând săptămâna trecută cu Doina (Doina Marinescu, manager Medlife Lotus Ploiești) despre faptul că  mai nou au un serviciu nou pentru viitoarele mămici, de Consiliere în alăptare, nu am putut să nu mă duc înapoi în timp să să-mi amintesc despre experiența mea cu alăptarea.

Citește mai departe: Cauți un consilier în alăptare?

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

VitejiePeTocuri la tine in inbox

Te tinem la curent cu cele mai noi articole, recomandari, tips & tricks pentru tine si familia ta!