Lifestyle

Așa cum bine știți am o mare pasiune pentru tot ceea ce ține de designul interior. Îmi place să aduc de fiecare dată noutăți din acest domeniu și implicit să vă prezint oameni noi care își doresc să-și pună pasiunea în slujba caselor noastre.

Am cunoscut-o recent pe Corina Burlacu care, prin iulie anul trecut a deschis un superb showroom cu produse destinate amenajărilor interioare, undeva în centrul orașului în spatele magazinului Omnia. Eu am ajuns prima dată prin decembrie căutând un covor care să se potrivească în apartamentul meu. 

Citește mai departe: Sufletul casei tale în mâinile Interior VIBE

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

Endometrioza este o boală cronică, invalidantă, care poate îmbrăca o mulțime de forme clinice și se poate manifesta polimorf, motiv pentru care ea se mai numește și „boala cu 1000 de fețe”. Azi vă invităm să citiți interviul cu doamna doctor Andreea Boiangiu, pe acest subiect. Nu uitați că cel mai important este să fiți atente cu sănătatea voastră și să mergeți la control regulat!

 

Doamna doctor, ce ne puteți spune despre endometrioză, un subiect care este din ce în ce mai frecvent în rândul pacientelor tinere?

 

Citește mai departe: Endometrioza, boala cu 1000 de fețe. Interviu dr. Andreea Boiangiu

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

Caravana Cinematografică LifeCall oferă iubitorilor de film și nu numai, posibilitatea de a viziona filmul de debut al regizoarei Ligia Ciornei – ”Clouds of Chernobyl – Anul pierdut 1986”, iar după vizionare publicul este invitat la un dialog pe marginea temelor expuse în film: familie, comunism, violență, avort, pubertate, dragoste, adolescență și libertate – subiecte mai actuale ca niciodată.

Citește mai departe: „Clouds of Chernobyl – Anul pierdut 1986”- 14 noiembrie, Teatru Toma Caragiu, Ploiești

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

În data de 19 noiembrie, de la ora 10,00  ne vedem la o amplă acțiune de  plantare la Lipănești! Plantăm 550 de salcâmi, pentru un mediu mai sănătos, alături de Asociația Se Poate!

Citește mai departe: Asociația Se Poate continuă acțiunile de plantare a Pădurii CCIFER la Lipănești!

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

  Proiectie de Gala la Cinema City, AFI Ploiesti, cu filmul “Mihai Viteazul Printul intrat in legenda Europei”, in prezenta actorilor principali Denis Stefan si Aurelian Man, originari din Ploiesti si a regizorului, Mihaela Mihai.      

       Cinefilii care doresc sa il intalneasca pe Denis Stefan sunt asteptati sambata seara, pe 15 Octombrie, de la ora 19 00 la Cinema City din AFI Ploiesti!

        Din distributia filmului fac parte actori apreciati atat in tara cat si in strainatate, alaturi de celebra actrita Maia Morgenstern.

Citește mai departe: Actorul Denis Stefan vine in orasul natal, ctitorit de Mihai Viteazul, rol pe care il joaca in...

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

Duminică e mare petrecere în CORA Ploiești! Ne vedem acolo?

Hipermarketul Cora Ploiești, parte a rețelei cora România, aniversează pe 2 octombrie 9 ani de activitate și îi invită pe clienți să participe la evenimentele pregătite special pentru ei, în perioada 1 – 3 octombrie.

Citește mai departe: În perioada 1- 3 octombrie 2022 cora Ploiești aniversează împreună cu clienții 9 ani de prezență...

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

VitejiePeTocuri la tine in inbox

Te tinem la curent cu cele mai noi articole, recomandari, tips & tricks pentru tine si familia ta!