Lifestyle

În ultimiii ani a existat o tendință în home deco  care a determinat oamenii să se îndrepte către stilul minimalist, lipsit de excese, dacă vreți. Mai puține culori, mai puține piese de mobilier și un întreg décor bazat pe simplitate. Există însă o categorie de oameni care nu se vor regăsi vreodată în acest stil. Sunt cei ca mine, cei care nu ar putea trăi într-o casă fără perdele, fără covoare sau fără touch-ul unei epoci de altă dată.În ceea ce mă privește, iubesc stilul Victorian care are o mare caracteristică: surplusul de decorațiuni.

Citește mai departe: Still victorian în decorarea casei. Draperiile cu broderie

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

Să se asorteze cu mobila preexistentă în dormitor sau din contra, să contrasteze cu aceasta și să fie pata de culoare vibrantă a camerei?

De cele mai multe ori criteriile de selecție ale patului sunt pur estetice așa că am scris acest material după o discuțiile cu echipa Mobella, referitoarea la aspectele de care trebuie să mai ținem cont atunci când hotărâm să ne achiziționăm un pat.

Citește mai departe: 5 reguli de urmat atunci când vrem să achiziționăm un pat by #MobellaTeam

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

Azi mi-am propus să vă aduc în atenție povestea Patria, un business local care promite să schimbe obiceiurile alimentare ale ploieștenilor!  O băcănie în care am intrat acum vreo lună de zile, prima dată, dar mi-am făcut un obicei din a cumpăra de acolo din simplu motiv că găsesc tot ce am nevoie pentru mesele principale ale zilei, dar și pentru gustările de peste zi. 

 Iar produsele? Sunt de excepție! Nu mă credeți pe cuvânt! Mergeți chiar voi și încercați-le!

Până atunci, vă fac cunoștință cu cel care a creat acest business, Vlad Boțârcă.

Citește mai departe: Poveste din PATRIA gustului bun și a bunului gust. Interviu Vlad Boțîrcă

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

Nevoia de somn este un subiect care trebuie să ne preocupe. Somnul este o parte esențială a vieții noastre, în medie petrecem o treime din viață dormind. De aceea este atât de important să dormim în mediul cel mai favorabil posibil și cât trebuie. Somnul este un indicator al sănătăţii generale. Fie că vorbim de sănătatea cognitivă, fizică sau de evitarea stărilor de depresie, programul orelor de somn joacă un rol esential.Cercetătorii au studiat nevoia de somn a oamenilor în diverse etape ale vieții lor.

Citește mai departe: Somnul, secretul unei vieți sănătoase!

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

Bine v-am găsit,

Acum puțin timp am fost avut plăcerea de a participa la cursul de gătit amatorial organizat de Global School Bucharest la Palazzo Italia București

Tema cursului? Să învățăm să facem paste de casă (orrechiatte/cavatelli). Personal aș mânca paste în fiecare moment al zilei așa că a fost o reală bucurie , mai ales că am încadrat din start orele alocate evenimentului la timp de calitate petrecut cu Agnes.  Cum a fost de fapt? A fost o experință minunată din prima secundă în care am pășit în Palazzo Italia Bucarest prin simplu fapt că am fost întâmpinați de zâmbetele și ospitalitatea gazdelor!

Citește mai departe: Cum a fost la cursul de gătit amatorial de la Global School Palazzo Italia

Scrie un comentariu (0 Comentarii)
Așezați-vă comod, vreau să vă spun o mică poveste numai bună la cafea.
Erau veri, nu una sau două ci toate verile copilăriei și adolesenței mele când în curtea de la Breaza pluteau norișori de ciment albi-cenușii, iar mirosul de piatră spartă cu maseta părea de departe la fel de firesc ca miresmele crini lor înfloriți în miezul verii.

Citește mai departe: Cardul de fidelitate ARTSANI, cadoul lunii Martie pentru femei!

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

VitejiePeTocuri la tine in inbox

Te tinem la curent cu cele mai noi articole, recomandari, tips & tricks pentru tine si familia ta!