Sănătate

Apneea reprezintă  oprirea   fluxului de aer la nivelul nasului și gurii, pe o perioada ce cel puțin 10 secunde,  putând ajunge și la 1-2 minute.

Hipopneea reprezintă reducerea cu minim 50%a fluxului de aer la nivelul nasului și gurii, însoțită de scăderea saturației oxigenului cu minim 4%.

Citește mai departe: Sindromul de Apnee în Somn

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

Am profitat zilele trecute de prezența doamnei doctor Denisa Pîrvu, clinica stomatologică First Dent, ca să lămuresc un subiect des discutat despre sigilarea dinților la copii.

Citește mai departe: Totul despre sigilarea dinților la copii

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

Nu cred că am multe obsesii legate de ceea ce fac pentru a mă „întreține”. Din păcate nu am răbdare pentru mine. În ultima vreme am chiulit de la sală grav, la tratamentele faciale ajung cu mare întârziere, la manichiură ajung aproape când totul devine urgent, iar la tratamente corporale, încerc să termin un abonament la Bluette, deschis în iulie anul trecut...

Însă, am o frică legată de dinți, recunosc. Știu și de unde vine.

Citește mai departe: Prima dată...zâmbetul. First Dent Ploiești

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

Endometrioza este o boală cronică, invalidantă, care poate îmbrăca o mulțime de forme clinice și se poate manifesta polimorf, motiv pentru care ea se mai numește și „boala cu 1000 de fețe”. Azi vă invităm să citiți interviul cu doamna doctor Andreea Boiangiu, pe acest subiect. Nu uitați că cel mai important este să fiți atente cu sănătatea voastră și să mergeți la control regulat!

 

Doamna doctor, ce ne puteți spune despre endometrioză, un subiect care este din ce în ce mai frecvent în rândul pacientelor tinere?

 

Citește mai departe: Endometrioza, boala cu 1000 de fețe. Interviu dr. Andreea Boiangiu

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

Trăim vremuri în care firmele încearcă să-și canalizeze eforturile financiare pe ceea ce consideră ele că trebuie cheltuit și din păcate, aici, vorbim despre cheltuieli absolut stringente. Chirii, salariați, taxe.

Citește mai departe: Ce este marketingul pentru o afacere? EVV MARKETING

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

În viață, fiecare om are o semnătură vizuală. Eu sunt recunoscută după...pasiunea mea pentru cercei. Am sute de perechi. Iubesc cerceii mari, colorați, masivi, din diverse materiale.

Citește mai departe: Legătura între pasiunea cerceilor statment și Medlife Lotus Ploiești

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

VitejiePeTocuri la tine in inbox

Te tinem la curent cu cele mai noi articole, recomandari, tips & tricks pentru tine si familia ta!