Business

Trăim vremuri în care firmele încearcă să-și canalizeze eforturile financiare pe ceea ce consideră ele că trebuie cheltuit și din păcate, aici, vorbim despre cheltuieli absolut stringente. Chirii, salariați, taxe.

Citește mai departe: Ce este marketingul pentru o afacere? EVV MARKETING

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

Bine v-am găsit!

Am avut plăcerea, săptămâna trecută să particip la evenimentul de inaugurare oficială a Școalii Primare CONCORDIA, prima școală primară privată incluzivă din Ploiești,  în prezența copiilor, părinților, sponsorilor, autorităților și colaboratorilor care au participat la evenimentul de deschidere.  

Citește mai departe: Inaugurarea oficială a Școlii Primare CONCORDIA- prima școală primară privată incluzivă din...

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

Pe Andreea Deac ați întâlnit-o în numărul 4 al revistei LACE Magazine, acolo unde am atins câteva subiecte de interes din culisele modului de business din UK. Este Founder & CEO Lexarox Accounts, un nume de succes în industria serviciilor de contabilitate, financiare și legislative la nivelul companiilor mici și mijlocii din Anglia, cu sediul în centrul Londrei. Mi-am dorit să intru un pic mai mult în sfera personală și să aflu ce stă în spatele acestei femei de succes și cum a reușit să pună pe picioare o afacere dintr-un domeniu complicat, precum contabilitate, și mai ales într-o altă țară cu o altă legislație și alte cerințe față de România. 

Citește mai departe: Oxymoron profesional? Un contabil creativ. Andreea Deac

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

REGULAMENTUL CONCURSULUI

Sleep Challenge

Art. 1. Organizator

Organizatorul Concursului „Sleep Chalange”– organizat de  MOBELLA, persoana juridica romana, cu sediul in Ploiesti, reprezentata legal prin Director General-  Costin Alexandru.

Organizatorul nu isi va asuma nicio responsabilitate cu privire la cunoasterea Regulamentului si a modificarilor acestuia, atat timp cat acestea au fost puse la dispozitia participantilor. Niciun participant nu va putea solicita continuarea Concursului si nici repararea unui potential prejudiciu produs prin suspendarea regulamentara a Concursului.

Prevederile din acest Regulament sunt intocmite in conformitate cu dispozitiile Ordonantei de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata si sunt obligatorii pentru toţi participanţii.

Art. 2. Locul desfasurarii Concursului si conditii de participare

Concursul se desfasoara  pe pagina de facebook a firmei Mobella.

Varsta minima de participare este 18 ani impliniti la data participarii la Concurs.

  1. Pentru a participa in prezentul Concurs, participantii trebuie sa fie posesori de BI/CI valabil. 
  2. O persoana va avea posibilitatea de a se inscrie o singura data in prezentul Concurs.
  3. Participantul trebuie distribuie postarea realizată de organizatorul concursului, apoi să răsundă la întrebarea: Pe tine ce te ajută să ai un somn liniștit? Folosind hashtags: #MobellaHome, #ClinicaROUA @SophiaPloiesti #BacaniaPatria

Art. 3. Perioada de desfasurare

Concursul se va desfasura incepand între 19- 26 Martie

Art. 4. Mecanismul desfasurarii Concursului si desemnarea castigatorului 

Pentru inscrierea concurs, participantii trebuie sa indeplineasca cumulativ conditiile prevazute la articolul 2 si la articolul 4, de mai sus. 

Art. 5. Extragerea

Extragerea se face prin www.tragerilasorti.ro

Art. 6. Acordarea premiului

Castigatorul extras va fi anuntat prin mesaj privat

Voucherul Mobella in valoarea de 1000 lei se poate folosi o singura data la o comanda minima de 10.000 lei

Valoarea premiilor este sub 2000 lei. 

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

Am tot citit în ultima perioadă despre situația cu care ne confruntăm acum pe piața muncii, problematica locurilor de muncă, concedieri, etc.

Poate că este o situație temporară, dar știți ce cred? Că singura strategie pe termen lung,a noastră, a tuturor celor care ne dorim să nu ajungem la un moment dat să avem grija zilei de mâine este să fim cât mai buni în ceea ce facem, să ne dezvoltăm, să ne diversificăm cunoștințele astfel încât într-o situație de acest gen să avem cât mai multe uși deschise. 

Citește mai departe: Cheia succesului este dezvoltarea și diversificarea cunoștințelor!

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

My dear friends,

Last week I was invited to a very interesting event held by Constantin Cornea – coach and psychotherapist. Subject: how can you efficiently combine family and career. Family and Career or Career and Family? No matter what the order is, they surely represent two big chapters of a 21st Century woman’s life. As I’ ve always been interested in this subject, I paid a special attention, as they said – only eye and ear.

Citește mai departe: Career and family. Are you living your dream or somebody else’s dream?

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

VitejiePeTocuri la tine in inbox

Te tinem la curent cu cele mai noi articole, recomandari, tips & tricks pentru tine si familia ta!