Beauty by Bluette

Dragelor, 

Nu uitați că pe timp de vara, deși lucrurile par a fi mai relaxate în ceea ce ne privește, e foarte important să acordăm o mai multă atenție sănătății părului nostru dat fiind faptul ca el este expus la  soare, intră în contact cu apa sărată a mării sau cu apa cu clor din piscine.

Citește mai departe: Vara cu noroc la Blutte Salon. În 3 pași.

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

A trecut ceva vreme de când nu am mai vorbit despre păr, așa că m-am gândit că nu ar fi rău să vedem ce se mai poartă sezonul acesta în materie de hairstyle.

Citește mai departe: Cum ne mai purtăm părul vara asta

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

Bine v-am găsit,

Astăzi, după sală, vorbeam cu colegele mele de antrenament de perioada ciudată prin care trec de vreo 2 luni. Pe scurt, cred că m-a cuprins o oboseală din cauza căreia nu m-am mai putut mobiliza așa cum o făceam de regulă, pentru acțiunile mele zilnice, extra job, pe care le făceam de obicei. Mă refer aici la scris pe blog, la carte, la grija față de ceea ce mănânc, etc. Noroc că nu m-am lăsat de sport.

Citește mai departe: Nu există nu se poate

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

futura pro1

 FUTURA ULTRA PRO- aparatul revoluționar în remodelarefacială și corporală, acum și în Ploiești

 

Bine v-am găsit!

 Primul articol în noua casă a blogului, casă care sper să vă placă!

Încă din decembrie mă țin să vă scriu acest articol, dar cum nimic nu e întâmplător, îl scriu acum si vă ofer totodată șansa de a testa acest aparat minune despre care vă povestesc mai jos, participând la tombola evenimentului de sâmbătă, Sănătatea e la modă, de la Carrefour Ploiești, orele 12,00-14,00.

Citește mai departe: FUTURA ULTRA PRO- aparatul revoluționar în remodelarefacială și corporală, acum și în Ploiești

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

Intotdeauna am crezut in corectarea imperfectiunilor fizice atata timp cat ele constituie un complex pentru persoana in cauza. Daca natural inseamna sa nu te simti bine in pielea ta, e pacat sa nu profitam de toate minunatiile aparute in ziua de azi astfel incat atunci cand ne uitam in oglinda sa vedem ceea ce ne dorim.

Citește mai departe: Totul despre frumusetea genelor. Beauty by Bluette

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

VitejiePeTocuri la tine in inbox

Te tinem la curent cu cele mai noi articole, recomandari, tips & tricks pentru tine si familia ta!