Business
×

Mesaj

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Am tot citit în ultima perioadă despre situația cu care ne confruntăm acum pe piața muncii, problematica locurilor de muncă, concedieri, etc.

Poate că este o situație temporară, dar știți ce cred? Că singura strategie pe termen lung,a noastră, a tuturor celor care ne dorim să nu ajungem la un moment dat să avem grija zilei de mâine este să fim cât mai buni în ceea ce facem, să ne dezvoltăm, să ne diversificăm cunoștințele astfel încât într-o situație de acest gen să avem cât mai multe uși deschise. 

Astăzi aș vrea să vă propun să vă gândiți la posibilitățile de dezvoltare pe care le aveți la îndemână, GRATUIT, de aceea vreau să vă povestesc despre  cursurile GRATUITE derulate on-line in prima jumtate a anului 2021: Competențe avansate în utilizarea tehnologiei informației și comunicării (TIC) – Excell, Word, Prezentari PowerPoint, Internet, Teleworking etc.

Lucrez în publicitate și în comuicare de peste 10 ani și vă spun că aceste cunoștințe, enumerate mai sus sunt absolut esențiale în orice domeniu ați lucra. Un business prezentat corect, eficient și atractiv vă va aduce reușita, așa cum și o bună organziare poate face asta!

Am aflat despre aceste cursuri de la colaboratorii nostri, INFINIO Solutions, și vă pot spune că ele fac parte din cadrul proiectului „START Training IMM” – POCU/464/3/12/127019 pentru Regiunea de Dezvoltare Sud-Muntenia (Prahova, Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Teleorman), cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020, implementat de către Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii Prahova, în calitate de beneficiar, în parteneriat cu Asociația Smart Europe 2020 și Aleron Training Center.

Scopul proiectului constă în promovarea ocupării sustenabile a forței de muncă din Sud-Muntenia, prin îmbunătățirea cunoștințelor și competențelor TIC ale angajaților, necesare pentru adaptare la dinamica sectoarelor economice.

Grupul țintă este format din 168 de angajați*, cu următoarea structură:

Ø  148 de persoane angajate, cu contract individual de muncă, pe perioadă nedeterminată

Ø  20 de persoane angajate care fac parte din categoria vârstnici (55 – 64 ani), cu contract individual de muncă, pe perioadă nedeterminată

*sunt excluse persoanele care asigură managementul strategi al întreprinderilor și care ocupă poziții de management în respectivele IMM-uri sau desfășoară activități de resurse umane sau sunt antreprenori.

Pentru a fi eligibili, persoanele angajate trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

să aibă dom ici liul/reședința în unul dintre județele regiunii Sud-Muntenia (Prahova, Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Teleorman)

-locul de muncă ocupat se află în regiunea Sud-Muntenia (oricare din județele acesteia)

-întreprinderile în care își desfășoară activitățile au domeniul principal sau secundar autorizat într-unul dintre sectoarele economice cu potențial competitiv 

În procesul de selecție, se va ține cont de ordinea solicitării de înscriere (principiul primul venit-primul servit, cu respectarea criteriilor de eligibilitate), data depunerii dosarului de înscriere.

 

Pentru informații suplimentare, o puteți contacta pe Adriana, la telefon: 0721.929.343, adresă de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  - persoană de contact Horne Adriana.

 

Proiect cofinanțat de UNIUNEA EUROPEANA din Fondul Social European prin

Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020

 

 

 

 

 

Poza prezentare cursuri gratuite

VitejiePeTocuri la tine in inbox

Te tinem la curent cu cele mai noi articole, recomandari, tips & tricks pentru tine si familia ta!