Lifestyle
×

Mesaj

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Așa cum bine știți am o mare pasiune pentru tot ceea ce ține de designul interior. Îmi place să aduc de fiecare dată noutăți din acest domeniu și implicit să vă prezint oameni noi care își doresc să-și pună pasiunea în slujba caselor noastre.

Am cunoscut-o recent pe Corina Burlacu care, prin iulie anul trecut a deschis un superb showroom cu produse destinate amenajărilor interioare, undeva în centrul orașului în spatele magazinului Omnia. Eu am ajuns prima dată prin decembrie căutând un covor care să se potrivească în apartamentul meu. 

Vă invit să o cunoașteți și voi pe Corina și să o vizitați în magazinul din str. Ghe. Grigore Cantacuzino, nr. 21.

Corina, au trecut deja 7 luni de când ați inaugurat Interior Vibe.

Spune-mi de unde ideea și implicit pasiunea ta pentru designul interior?

Pasiunea pentru acest domeniu a apărut încă din anii de liceu. Eram clasa a- IX-a când părinții mei au cumpărat un alt apartament, care automat,  necesita să fie amenajat. Atunci am cumpărat  primul meu ghid de design interior. Deși nu am făcut inițial un plan propriu zis, ideile au venit pe parcurs. După decorarea pereților am trecut la mobilier, draperii, covoare, iar într-un final  ceea ce a ieșit ne-a încântat foarte mult atât pe noi cât și pe toți cei  care ne-au trecut pragul. Pot spune că acela a fost momentul când mi-am dat seamă că la un moment dat această pasiune se poate transforma în afacere. Am început să acord mai multă  atenție informațiilor despre amenăjari, cărților de design, urmând apoi și câteva  cursuri în acest domeniu.

 Am fondat Interior Vibe ca o provocare de a livra calitate și frumos printr-o abordare prietenoasă față de clienții noștri în această călătorie intimă până la urmă, de a oferi suflet căminului în care ne dorim să avem liniște și frumos!

Cum au răspuns ploieștenii până acum acestui concept unic aș putea spune, căci aveți o gamă extrem de largă de produse.

Aș spune că oamenii au răspuns foarte bine. Clienții care ne-au trecut deja pragul au apreciat diversitatea produselor, calitatea și atenția noastră pentru detalii.

Pentru cei care nu cunosc gama de produse Interior Vibe, povestește-ne puțin. Ce găsim la voi?

Dispunem de o gamă largă de produse: perdele și draperii, tapet, covoare, lenjerii, prosoape, galerii, storuri romane, șine si sisteme automatizate.Unul din avantaje il reprezinta stocurile disponibile in magazin.

Asigurați cumva și partea de consultanță? Este gratuită sau contra cost? Dacă da, cam despre ce costuri vorbim? Aproximativ.

Asigurăm și partea de consultanță inclusiv randări, toate aceste le oferim gratuit cliențiilor noștri. Vorbim despre o etapă foarte importantă pentru un proiect. Practic clientul va beneficia de o simulare 3D și astfel luarea unei decizii în privința materialelor și a culorilor, va fi mult mai ușoară.

Echipa noastră mai pune la dispoziție și serviciul de măsurători, montaje și croit.

Cum vă poziționați în ceea ce privește prețurile? Găsim prețuri pentru orice buzunar? De exemplu, la perdele, draperii, între ce costuri găsim mp?

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor fiecărui tip de client, Interior  Vibe dispune de mai multe soluții în funcție de bugetul dorit. Astfel prețurile perdelelor și draperiilor din gama economică pornesc  de la 35 ron ml.

Știu că plănuiai la un moment dat o colaborare cu un arhitect în ideea de a oferi oamenilor servicii integrate, s-a concretizat acest plan?

În prezent colaborăm cu mai multi designeri și arhitecți din Prahova, dar și din București.

Așa cum îmi povesteai la întâlnirea noastră recentă, tendințele în design sunt importante pentru voi. Materiale, culori, etc! Stiu că ați fost recent la cel mai mare târg de profil din Frankfurt. Cum a fost participarea? Cu ce ați venit nou de acolo? 

A fost o experiență minunată. Am descoperit ultimele tendințe în materie de culori, design și țesături. Calitatea materialelor prezentate a fost mult peste așteptări. Am stat de vorbă cu expozanții, am pus multe întrebări și am semnat noi contracte de colaborare cu importanți producători din Spania, Portugalia, Belgia și Germania.

Ce produse găsim în exclusiviste doar la Interior Vibe? Există anumite produse pe care le comercializați doar Dvs?

Avem contracte de exclusivitate pentru județul Prahova cu branduri puternice de lenjerii, prosoape din bumbac egiptean si tapet.

Ceva planuri pentru anul acesta?

Firesc, dorim să ne dezvoltăm cât mai mult în acest domeniu, să creem cât mai multe parteneriate și colaborări și să formăm o comunitate a pasionaților de design interior! Vă așteptăm la noi! E primitor și avem cafea bună!

329131448 1247558292824604 5560440426176312474 n

328977820 1246853962536474 3421345136298900326 n

VitejiePeTocuri la tine in inbox

Te tinem la curent cu cele mai noi articole, recomandari, tips & tricks pentru tine si familia ta!