Lifestyle
×

Mesaj

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Bine v-am găsit! Plănuiesc să-mi schimb mașina și de data aceasta intenționez să fac asta echilibrat. Toate mașinile pe care le-am cumpărat până la această vârstă au fost achiziții „nesăbuite”, în sensul că am văzut, mi-a plăcut pe moment și am cumpărat. De la aceste decizii am tras diverse ponoase, am plătit rate la un Matiz nou acum vreo 10 ani ca pentru un Mercedes, mi-a pocnit arborele cotit la un Opel Corsa Sport luat într-un exces de adrenalină, iar ultima boacănă nu o spun că v-aș face să râdeți prea tare.

De data aceasta am hotărât să privesc lucrurile pe termen lung și să caut, să analizez, să testez și apoi să cumpăr, ca un om matur ce sunt! :D

Am început cu o vizită la AUTOKLASS Ploiești, unde am început practic căutările cu nou a Honda CR-V Hybrid. Am să vă povestesc experiența din perspectiva mea, de femeie care conduce toată ziua, dar care evident nu se pricepe la mașini, tehnic vorbind, și se uită nedumerită când primește întrebări de genul: câți CP, câți cai are mașina? Cai, Ce cai? Unde? Pot să-i aleg, să fie albi, vă rog, să pot face și un shooting cu ei? Ah, iar la întrebarea cât consumă pot să răspund ceva de genul: 50-70 de lei București−Ploiești și se aprinde becul!

Îmi petrec o bună parte din viață în mașină, așa că e imperios necesar ca aceasta să-mi ușureze viața. Începând de la prima oră a dimineții, de când o duc pe Agnes la grădiniță, la drumurile aproape zilnice Ploiești−București, până la drumurile multiple în oraș, de la întâlnire la întâlnire. 

Cu mașina pe care am avut-o la drive test a fost o dragoste la prima „cheie” (impropriu spus, căci, evident, tehnologia a ajuns la un nivel la care mașina pornește doar dacă e cheia undeva, în mașină, iar pentru o femeie care habar nu are de revoluțiile tehnologice din piața auto treaba asta poate fi impresionantă).

Dincolo de toate, Honda CR-V Hybrid este, în primul rând, o mașină foarte frumoasă, interiorul este premium, extrem de instagramabil, evaluarea mea supremă pentru lucruri din punct de vedere estetic, totul este extraordinar de elegant și de spațios! Ah, și plafonul e o plăcere absolută! Cerul pare pictat prin acest a în cele mai frumoase nuanțe de albastru!

Încă de când te urci în mașină te învăluie o senzație de siguranță și ar trebui să specific aici faptul că noul CR-V a primit calificativul maxim, 5 stele la ultimele teste de siguranță NCAP. În plus, mașina aceasta mă avertiza prin senzori în orice situație care ar fi putut să fie periculoasă, și asta datorită sistemului revoluționar Honda SENSING − unul dintre cele mai avansate ansambluri de tehnologii de siguranță disponibile în industrie. Vă spun sincer, mai avea puțin și mă certa dacă mă dădeam cu ruj la semafor!

Dacă la prima vedere m-a cuprins o stare de panică crezând că nu o să mă descurc cu o mașină atât de mare, eu conducând de regulă una pe jumătatea acesteia, panica s-a risipit odată ce am început să o conduc... căci practic mașina asta se conduce singură. 

Am condus-o în oraș, dar și la drum lung, am urcat cu ea până la cota 1400, mi-a plăcut cum se „așază” în curbe, acestea dându-mi de obicei bătăi de cap la condus!

Eu sunt genul care pleacă în fiecare dimineață de acasă cu copil, geantă de umăr, geantă de sală, laptop și uneori cu umerașe cu haine pentru shooting-uri, așa că portbagajul mașinii a fost o bucurie în plus! Este foarte mare și îmi încape totul fără probleme!

Din punct de vedere tehnic, aceasta este singura caracteristică pe care am reținut-o:

„Sistemul inovator i-MMD permite motorului pe benzină să funcționeze în limita sa de putere optimă cât mai des posibil, iar combinat cu modul ECON, rezultatul este un vehicul extrem de eficient din punct de vedere al consumului de combustibil.”

Mie mi-a plăcut foarte mult mașina și vă invit să consultați caracteristicile tehnice aici (https://honda.autoklass.ro/modele/cr-v-hybrid) și să vă programați la un drive test ca să descoperiți singuri funcțiile extraordinare ale noului model de Honda CR-V Hybrid!

Varianta mai sigură și mai eficientă e să mergeți la fix, la sediul Autoklass Ploiești, Str. Ștrandului, 61 A, Ploiești, acolo găsiți o echipă foarte prietenoasă, care vă va lămuri întru totul!

 

Honda Noul CR V Hybrid

Honda Noul CR V Hybrid 11

 

119137662 1714523585389236 2896988648762376749 o

Honda Noul CR V Hybrid 11

Honda Noul CR V Hybrid 11

 

VitejiePeTocuri la tine in inbox

Te tinem la curent cu cele mai noi articole, recomandari, tips & tricks pentru tine si familia ta!