Lifestyle
×

Mesaj

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Bine v-am gasit! Nu știu cum ați început voi săptămâna, eu sunt tare obosită. Voiam de ceva vreme să vă povestesc despre pasiunea mea pentru vintage. Întotdeauna m-au atras bijuteriile care dacă ar putea să vorbească, ar spune povești. Cum nimic nu este întâmplător în viață, luna trecută am cunoscut-o pe Mara. Una dintre cele mai puternice femei din lume. Prima data, am făcut schimb de numere pe Facebook. M-a sunat și cred ca am vorbit prima data cam 40 minute. Parcă ne știam de o viață! Mara e genul ăla de femeie care pare sociabilă și abordabilă, dar dacă apuci să o cunoști îți dai seama de selectivitatea ei. Are un soi de boemie în sânge pe care nu știu de ce (ba știu) încearcă să o ascundă.  Prin decembrie m-am văzut cu Mara în ideea de a vorbi despre bijuterii vintage. Am povestit  ceva timp, foarte puțin despre bijuterii vintage și mai mult despre copiii ei. Mara are 2 băieți cărora viața s-a încăpățânat să le demonstreze că au cea mai tare mamă din lume.  Pavel este unul dintre ei. Supereroul ei. Personal nu am întânit o femeie care să poată vorbi despre probleme atât de mari, atât de asumat, împăcat fără ca asta să însemne resemnat. Ba din contră! După primele 5 minute de discuții cu Mara mi-am dat seama că a încetat de mult să-și mai pună întrebări de genul de ce eu, de ce copilul meu, cine e vinovat, etc... și s-a apucat de foarte multă vreme să caute soluții. Nu aș vrea să intru în detalii despre  cum și prin ce metode se ia Mara la trântă cu Autismul, aș vrea însă să știți următoarele:

-aici găsiți toată povestea și toate detaliile legate toate terapiile pe care le-a încercat Mara cu Pavel și ceea ce se pare că a funcționat în cazul lor, Despre autism, Pavel, terapii si victorii mici si mari

-Pavel este  primul copil (din Romania) cu autism, care a beneficiat de autotransplantul cu celule stem, o intervenție  care la el începe să funcționeze. Transplantul autolog de celule stem sau autotransplantul de celule stem se refera practic la transplantarea propriilor celule stem, dar care nu provin din cordonul ombilical, ci din sange sau maduva osoasa. Găsiți în link multe informații, dar și un interviu cu Mara.

-Mara plănuiește să-l aducă în Romania pe medicul care a efectuat acest transplant, iar legat de asta am să mai țin eu la curent

-eu, la fel ca multe dintre voi, empatizez cu suferința Marei, ( o să mă înjure la propriu că spun "suferinta" pentru că  nu suportă să se victimizeze), dar NU AM CUM SĂ ÎNȚELEG prin ce trece. 

-i-am spus Mara cu noroc pentru că este un noroc pentru copiii ei, dar poate fi un noroc și pentru alți copii cu Autism. Și pentru mamele acestora, mame care cu siguiranță au momente când au nevoie să-și  mai ia curaj de la cineva mai puternic. Simt o forță incredibilă în Mara de anul acesta. O văd că vrea și poate să aducă un plus pentru acești copii datorită forței propri impuse de dorința de a-l vedea pe Pavel într-o zi un adult independent.

-puteți să nu rămâneți indiferenți în 2 moduri.

1) Aș vrea să share-uiți articolul pentru a afla despre Mara, exact cine trebuie

2)Puteți completa formularul 230 pentru că: terapiile de care are nevoie un copil cu Autism depășesc 5000 lei/lună. Durează 2 minute să completați formularul și să i-l trimiteți Marei. Practic, nu vă costă nimic.

"Da , Pavel are nevoie sa faca zilnic ore de logopedie, Pavel are nevoie sa continue psihoterapia, recuperarea lui Pavel nu s-a încheiat. Da, are nevoie de bani! Da, eu nu mai pot suporta toate cheltuielile necesare! Doresc sa spun un lucru , sa clarific un lucru: recuperarea autismului se face numai si numai cu ajutorul terapiei individualizate, asta inseamna sute, mii de ore de lucru cu un terapeut. Pavel are nevoie sa continue terapia!Ț

Mara Ion, mama lui Pavel, Mara cu noroc.

Aici găsiți și momentul care a aprins o luminiță de speranță în inimile multor părinți ai copiilor cu autism. 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=410070132761870&id=405961813172

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=410070132761870&id=405961813172

 

Despre pasiunea pentru vintage, pasiune care îi aprinde ochii Marei atunci când vorbește, am să vă povestec într-un articol separat în care am să vă pun poze cu produse astfel încât să le puteți comanda! Și acesta e un mod de susținere din care câștigă toată lumea!

26165415 265520917311359 4915987928912298889 n

 

VitejiePeTocuri la tine in inbox

Te tinem la curent cu cele mai noi articole, recomandari, tips & tricks pentru tine si familia ta!