Interviuri
×

Mesaj

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

 Introducerea acestui interviu o s-o fac prin i ntermediul unui citat:

 

''Someone once asked me: Why do you love music so much?''

 

I replied: ''Because it's the only thing that stays when everything and everyone gone''

 

Va invit sa o cunoasteti pe Alexandra Ungureanu prin intermediul intrebarilor de la sectiunea Femei de Succes, Puterea Exemplului! Cuvintele mele sunt de prisos.

 

Multumesc, Alexandra!

 

1. Care era visul tau cand erai mica? Ai devenit ceea ce ti-ai propus?

 

Eu asa zic:) Bine, daca nu tinem cont de visele "provizorii" de a fi preoteasa, inginer agronom sau medic...


2. De ce muzica?

 

Muzica nu e un job pentru mine. E un fel de a trai. Asa ca alegerea nu presupune o explicatie. Asa a fost sa fie pur si simplu. E in ADN-ul meu.


3. Cum a fost drumul catre succes?

 

Greu, ca orice drum catre ceva ce iti doresti enorm si la care nu poti accede fara munca multa, sacrificii, esecuri, frustrari, abandon si luat iar de la capat de o mie de ori. La fel de grea este si lupta pentru mentinerea pe piata, trebuie sa te reinventezi in fiecare zi, nu e suficient ca la un moment dat numele tau inseamna ceva si ca piesa ta e pe buzele tuturor. Trebuie sa tragi ca si peste un an lucrurile sa stea la fel. Si pe langa inspiratie, trebuie sa mai ai si strategie si noroc. O piesa exceptionala devine hit numai daca e scoasa in momentul potrivit.


4. Ce greseala ai facut in cariera ta si ar fi bine de mentionat pentru a nu o repeta si ceilalti?

 

Nu prea cred ca exista retete nici pentru succes, nici pentru a evita greseli:) Drumul fiecaruia depinde de prea multi factori...Daca e sa cred totusi ca ceva functioneaza in cele mai multe cazuri, aceea este munca. Iar autosuficienta este "moarte" sigura. E ceea ce imi reprosez mie si colegilor mei de la Crush, pentru ca in momentul in care eram foarte sus, nu s-a tras suficient ca sa pastram acel drum.

 

5. Ai reusit sa-ti pastrezi o imagine curata intr-o industrie despre care nu putem spune acelasi lucru. Cum ai facut asta? Care e secretul?

 

Aici chiar nu e mare secret. Cred ca e chestie de optiune. Am ales sa comunic in special activitatea mea legata de muzica si mai putin chestiuni personale. Nu inseamna ca sunt o sfanta, cu siguranta in viata fiecarui om exista lucruri mai putin ok, dar este problema mea, ca am gresit fata de cineva, sau ca altii gresesc fata de mine. Sunt lucruri pe care prefer sa le judec, sa le aleg, sa le gestionez singura, fara sa fie expuse si intoarse pe toate partile in paginile ziarelor. Si cred ca sunt foarte putini artisti in aceasta tara care chiar sunt urmariti si nu-si pot feri intimitatea. E o chestiune de a alege sau nu expunerea si de a plati un anumit pret pentru asta.

 

6. Familia si carierea? Cum le impaci?

 

Foarte bine. In ultimii ani chiar am mers pe ideea ca prefer mai putine concerte, dar mai de calitate si bine pregatite. Asa ca imi fac timp si de familie si prieteni, nu sunt chiar tot timpul de drumuri. Am in desfasurare niste proiecte de care sunt foarte mandra: Frenchmania, care isi propune sa promoveze limba franceza in randul tinerilor, prin intermediul muzicii, asa ca alaturi , de bunul meu prieten, Keo, cantam in limba franceza alaturi de un band 100% live . Ma pregatesc sa lansez o piesa superba la sfarsitul lunii, compusa de David Dj. Am lansat de curand un proiect care se numeste 413 Sessions, alaturi de cel mai talentat chitarist al generatiei tinere, Alex Musat, cu coveruri si piese proprii interpretate in maniera country. Prima piesa lansata este un cover dupa Sam Hunt - "Take Your Time", si o gasiti pe youtube.

 

7. Care este sfatul pe care l-ai da unei tinere la inceput de cariera?

 

Sa stie foarte bine ce vrea si cat poate sa traga pentru a ajunge acolo. Si sa fie autentica, sa nu incerce sa faca ceva ce nu e conform cu ea, cu valorile si gusturile ei, pentru ca nu va functiona a la long.

 

8. Defineste-mi frumusetea!

 

Sanatate si grija de sine. Echilibru si liniste interioara. Toate se rasfrang spre exterior.

 

9. Care este pasiunea ta cea mai mare?

 

Dupa cantat, evident. Calatoriile

 

10. Cat conteaza imaginea vizuala pentru un artist in vremurile noastre?

 

Foarte mult. Si e normal sa fie asa, e ambalajul unui produs pe care vrei sa-l vinzi. Trebuie sa fie ceva interesant, nu poti sa nu acorzi putina atentie, chiar daca in continut e extradordinar.

 

11. 2 carti care ti-au influentat viata:

 

De veghe in lanul de secara - J.D. Salinger;

Cosmos - Carl Sagan

 

Mai jos, sa ne bucuram! ''Take your time''!

 

 

alexandra ungureanualexandra ungureanu2

VitejiePeTocuri la tine in inbox

Te tinem la curent cu cele mai noi articole, recomandari, tips & tricks pentru tine si familia ta!