Fashion
×

Mesaj

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Ne dorim copii și adolescenți sănătoși din punct de vedere emoțional însă e o misiune din ce în ce mai grea trăind într-un continuu miraj social media, unde perfecțiunea pare unica opțiune, unde coșurile dispar ca prin minune prin filtre, unde trăsăturile feței capătă simetrie automat, unde devenim mai slabi sau mai înalți, unde totul este fabricat prin aplicații sinistre.
 Nici în puținele momente în care ieșim în offline nu stăm mai bine, prea multe femei care abuzează de operații estetice, prea multe priviri paralizate de prea multe gene false, prea multe sprâncene tatuate...PREA MULT strică.  Hai să facem pași mărunți pentru a reda frumuseții ce-i aparține! Naturalețea!
Sunt bucuroasă să fac parte din juriul concursului  „Filon de România", un casting ce reprezintă o  rampă de lansare  pentru tinerele pasionate de modelling, spre concursurile internaționale de miss sau contracte cu agenții de modeling.
Ai între 14 și 26 de ani, aspect fizic plăcut și abilități în domeniul comunicării? Dacă da, ești așteptată să te înscrii la castingul pe județul PRAHOVA din cadrul concursului „Filon de România".
Organizatorul concursului este Asociația Clubul Rotary Valea Prahovei din Bușteni, reprezentată de Marius Seceleanu, creatorul proiectului „FILONUL", președintele juriului național. Precursorul acestui proiect a fost un proiect similar, InfoFashion România, dezvoltat tot de Marius Seceleanu, proiect care a cuprins 31 de evenimente naționale având ca subiect comun împletirea dintre frumusețe și modă organizate în perioada 2002-2022. În cei 20 de ani de selecții au participat peste 1300 de concurente din toată țara, din care peste 140 au reprezentat România la diferite concursuri internaționale.
Selecția pe județul Prahova este coordonată de către Diana Stanciu, fotograf și manager al agenției UNIQUE MODELS, care oferă, de asemenea, în cadrul castingului, premii care constau în contracte cu agenția, în vederea unei cariere pe termen lung în modeling.
Preselecția se adresează următoarelor două categorii de concurente: adolescente – minim 14 ani împliniți la data de 01.02.2023 și maxim 18 ani împliniți la data de 30.06.2023; tinere – minim 18 ani împliniți la data de 01.07.2023, maxim 26 de ani împliniți la data de 01.09.2023. La casting pot participa concurentele
 
 născute în județul nostru și cele ce au domiciliul actual în județ, inclusiv cele aflate la studii pentru perioade determinate.
Criteriile de selecție la castingurile județene vor fi următoarele: aspect fizic plăcut; înălțime: minim 1,65 m – maxim 1,83 m; conturi de socializare care să reflecte gust estetic, fotogenie, capacitate de comunicare, abilități în domeniul comunicării, buna cunoaștere a unei limbi de circulație internațională, preferabil limba engleză, activități în domeniul modelingului (nu este un criteriu obligatoriu, reprezentare internațională la diferite concursuri de frumusețe, participare la diferite evenimente naționale legate de modeling, actorie, dezbateri publice, arte vizuale, etc. Nu sunt obligatorii, dar vor fi apreciate, excelența în diferite domenii și talentele artistice, cunoașterea tradițiilor, obiceiurilor și valorilor locale.
La preselecția județeană, ce va avea loc la Agenția Unique Models din Ploiești, strada Mărășești 285B, în incinta Parcului Municipal Vest, Clădirea Centrului de Excelență, în 24 martie 2023, ora 16.00, participantele trebuie să se prezinte în ținută de casting: top, fustă/pantalon scurt, pantofi cu toc, machiaj natural, având fișa de casting completată și semnată de unul din părinți (doar pentru concurentele minore) ce se poate descărca de la adresa: https://www.filonul.ro/fisa-casting-date-personale.
Componența juriului este următoarea:
Președinte juriu : Diana Stanciu, fotograf și manager al Agenției Unique Models Loredana Marin, Lace Magazine
Alexandra Catrangiu, designer
Anca Dumitrache, Brow and Make-up Artist
Raluca Eparu, jurnalist Prahova Economica
Laura Mistodinis, fondator Sisu Academy
John Cristea - jurnalist și fondator Generația lui John Ioana Roncu – make-up artist
Aida Caramidaru – content writer
Diata Uta - actriță
După vizionarea tuturor participantelor la casting și deliberări, juriul va anunța concurentele ce vor fi intervievate suplimentar, în scopul stabilirii ierarhiei finale, conform algoritmului de reprezentare din regulament.
După selecția a 20 concurente de 18-26 ani și a 10 concurente de 14-17 ani din județul Prahova, fotografiile acestora vor fi postate pe contul de Instagram și Facebook Filon de România și votate de public în săptămâna următoare castingului. După încheierea votului pe fiecare județ, va fi anunțată câștigătoarea ce se va califica automat în etapa finalelor zonale, respectiv 10 concurente de 18- 26 ani și 5 concurente de 14-17 ani.
Totodată, până la ora 21 a zilei de duminică de după încheierea votării în fiecare județ, se face o nouă ierarhizare de către juriul județean și alta de către cel național, între timp fiind studiate profilurile concurentelor de pe rețelele sociale. Se califică în faza finalelor zonale primele 3 concurente din ierarhia juriului județean și primele 3 din ierarhia juriului național, împreună cu câștigătoarea votului online. Anunțarea centralizării rezultatelor se va face în cursul săptămânii următoare, de după încheierea votului, pentru fiecare județ, pe www.filonul.ro și pe rețelele de socializare facebook.com/filonderomania și instagram.com/filonderomania.
 Participantele la categoria 14-17 ani rămase în Top 20 național după trecerea tuturor preselecțiilor se vor califica automat în etapa finală zonală din anii viitori, după ce devin majore. Participantele la categoria 18-26 ani ce vor trece toate preselecțiile vor fi recompensate cu premii ce constau în reprezentarea României la următoarele concursuri internaționale: MISS SUPRANAȚIONAL 2024, MISS INTERCONTINENTAL 2023, TOP MODEL OF THE WORLD 2023, THE MISS GLOBE 2023, MISS AURA INTERNAȚIONAL 2024, MISS TOURISM WORLD 2024.
Regulamentul complet al preselecției „Filon de România 2023" poate fi consultat pe www.filonul.ro.
Nu există nici o taxă de participare la acest casting.
Sursa foto: Ana Dănilă, Unique Models Agency www.uniquemodelsagency.ro