Fashion
×

Mesaj

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Bună, dragelor!

 

A trecut ceva vreme de când nu am mai scris, dar cu siguranță dacă urmăriți pagina sunteți la curent cu toate proiectele mele! S-au întâmplat foarte multe în ultima vreme, din fericire lucruri frumoase, am și multe noutăți pe care vi le voi spune săptămâna viitoare, atunci când vor deveni oficiale. După cum știți sunt apropiată proiectului Romanian Fashion Philosopy și am fost foarte fericită că în nebunia asta prin care trec, am reușit să ajung și eu vineri seara. Vă mărturisesc că, fără nicio urmă de subiectivism, mi-a plăcut foarte tare.

Locația bine aleasă, designerii aleși pe sprânceană și mule prezentări foarte orginale. Am văzut în ediția aceasta  materializat conceptul de "fashion philosophy", am văzut adevărate show-uri de modă, iar asta m-a trimis cumva cu gândul la fabuloasele prezentări de modă internaționale, la care până de curând doar visam. Am și un designer favorit de la Romanian Fashion Philosophy, este vorba despre Larisa Lupoiu care mi-a confirmat cele scrise mai sus, și anume că România devine competitivă în domeniul modei, iar fashion designerii sunt din ce în ce mai creativi și atenți la schimbări și trend-uri. Fashion Designer-ul Larisa Lupoiu s-a lăsat inspirată de generația millennial și, pe baza caracteristicilor definitorii ale acesteia, a realizat o colecție dedicată femeilor, prezentată cu fast în cadrul Romanian Fashion Philosophy.

Noua colecție Monarh Design are atribute comune cu generația care schimbă registrul și pentru care fericirea este prioritară.

„Millennial Elegance” înseamnă atenție pentru imaginea personală, libertate, încredere, independență, nevoia de a se simți în control, puterea unor decizii asumate și experiențe memorabile.

Creațiile se adresează reprezentanților millennial, familiarizați cu shopping-ul online, care vor o experiență de cumpărături rapidă, eficientă, care livrează ceea ce promite fotografia, dar și celor pentru care vizita la showroom este o experiență plăcută, de care nu se pot lipsi.

Colecția include piese vestimentare rafinate, realizate din mătase, corsete care complimentează silueta, mâneci victoriene, salopete feminine cu volane și rochii fine, elegante, care transformă o simplă purtare într-o amintire de neuitat. Prezentarea a culminat cu o creație de cuplu, la care Tudor Tailor a răspuns invitației de a completa eleganța feminină Monarh cu stilul inconfundabil al costumelor realizate fără cusur.

Larisa Lupoiu este designer încă din 2012 și crede cu tărie că industria fashion are propria filosofie, pe care fiecare o percepe în funcție de gusturi, experiențe, cultură și viziune. Moda este pasiunea ei transformată în business, întrucât, pe lângă brand-ul Monarh Design, Larisa este și producător în industria fashion, ceea ce îi validează abilitățile de antreprenor.

„A fost o seară cu feedback pozitiv, ceea ce ne motivează să avem încredere că eforturile noastre sunt apreciate. Colecția este realizată integral din mătase, pentru că mătasea este un statement de rafinament și eleganță și corespunde stilului Monarh. Mulțumesc tuturor pentru aprecieri și Doinei Spătaru pentru momentul de saxofon, care a completat contextul chic al prezentării.” – Larisa Lupoiu.

Felicitări, Romanian Fashion Philosophy pentru organizarea impecabilă!
Felicitări, Larisa Lupoiu, pe mine m-ai cucerit! :)

Afiș

 

Monarh Design Larisa Lupoiu Millenial Elegance

 

28832539 1299103403522535 275584420 n

 

29019583 1299103410189201 2102240749 n 1

 

28906391 1299103416855867 1652586132 n 1

 

28907242 1299103420189200 723830755 n