Beauty by Bluette
×

Mesaj

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

futura pro1

 FUTURA ULTRA PRO- aparatul revoluționar în remodelarefacială și corporală, acum și în Ploiești

 

Bine v-am găsit!

 Primul articol în noua casă a blogului, casă care sper să vă placă!

Încă din decembrie mă țin să vă scriu acest articol, dar cum nimic nu e întâmplător, îl scriu acum si vă ofer totodată șansa de a testa acest aparat minune despre care vă povestesc mai jos, participând la tombola evenimentului de sâmbătă, Sănătatea e la modă, de la Carrefour Ploiești, orele 12,00-14,00.

Ideea de forță este că aparatul FUTURA ULTRA PRO, este unul dintre cele mai performante pe zona remodelării faciale și corporale și el a fost achiziționat recent de Salonul Bluette, urmând să fie disponibil în salon începând cu 1 februarie.

Ce face de fapt acest aparat?

-puteți alege  să vă  tratați orice zonă în funcție de priorități datorită faptului că se pot face automat setarile specifice pentru fiecare zonă în parte, utilizând APTA*, tratament inteligent cu permutari pentru a oferi rezultate maximizate de remodelare corporala și facială complet personalizate prin simpla atingere a unui buton. 

-pentru prima dată se utilizează mâinile liber, direct în contact cu Cromoterapia undelor de modelareWave Modelling Chromotherapy. Este combinată în armonie secvențială cu Impulsurile Regenerante ale BiostimulariiBiostimulation Regenerating Impulses. Această inovație Ultratone va intensifica rezultatele sănătoase si de lungă durata pe toate Programele de Remodelare Corporala- Bodyshaping Programs.

-Noilor clienți li se va realiza profilul în detaliu,incluzând vârsta,greutatea,morfologia corporală(ectomorf,endomorf,mezomorf),activitatea zonelor cu probleme și rezultatele dorite.

-Baza de date pe zonele de tratament prioritizată în mod algoritmic(APTA). La datele înregistrate sunt adăugate zonele cu probleme ale clientului în ordinea priorităților și programul de lucru al Sistemului FUTURA ULTRA PRO. El lucrează în mod algoritmic conform planului de tratament personalizat,începând de la exact 250.000 de permutări ale schemei cu numarul de recoma ndari pe săptămână.

-Tratamente prioritizate algoritmic Barbat/Femeie- Această caracteristică specifică doar Sistemelor Profesionale Ultratone-Ultratone Professional Systems, oferă în mod eficient două seturi de Programe complet diferite care iau în considerare diferențele fiziologice dintre sexe. Actualizarea automată și rezultatele Sistemelor Futura® UltraPro System vor urma apoi cursul tratamentelor, înregistrând statisticile vitale și alternând automat fiecare Program în parte pentru a corespunde siluetei în schimbare pentru a maximiza rezultatele.

Alte avantaje:

*Există un antrenor virtual, care afișează pe ecran toate etapele tratamentelor și indicațiile necesare. Există 250,000 de tratamente posibile pentru Biostimularea HelioterapeuticaHeliotherapy Biostimulation cu diferite diagrame pentru Cavitatia cu ultrasunete-Ultrasound Cavitation, Ultralipo & Rejuvenare-Rejuvenation și până la 1000 de tipuri de tratamente pe baza de Microcurent & Ultracell .

Performanța musculară optimă Nanoimpulsurile precis secvențializate pot spori forța mușchilor, viteza,puterea, rezistența și vigoarea cu până la 50% făra risc de solici tare sau rănire.

Recuperare & Reabilitare- Recuperarea post efort este sporită și intensificată cu ajutorul Programelor personalizate de Recuperare care le permite atleților profesioniști și sportivilor pasionați să-și mențină standardele de performanță tot timpul. Protocoalele Terapeutice Fiziosecventiale- Physiosequential Therapeutic Protocols pot accelera procesul de vindecare și reparare după rănire și pot preveni recurența slăbiciunii pe zona afectată.

TheDREAMSHAPER ULTRASOUND pentru FAȚĂ: Delicatul regenerator al pielii 3 MHz cu efecte accelerate anti-rid și penetrare profundă a produselor anti-ageing.

HELIOTERAPIE COMBINATĂ CU BIOSTIMULARE- Corpul și față sunt cufundate într-o mare delicata de schimbări concepute pentru a fi calmante, revitalizante și destresante.

DREAMSHAPER MICROCURENTI- Unicul semnal de regenerare a pielii, Ultracell poate fi aplicat manual cu Microwands-minibaghete oferind o Electroporatie profundă pentru a spori absorbția ingredientilor cosmetici activi.MĂNUȘI CU BIOENERGIE -Delicatul și energizantul impuls aplicat cu finețe și delicatețe din partea terapeutului este extrem de eficient pentru Rejuvenare, Reducerea semnificativa a Celulitei tari, Lifting, Netezire si Masaj de relaxare.

Dacă aveți întrebări nu ezitați să contactați echipa Bluette Salon Ploiești!

VitejiePeTocuri la tine in inbox

Te tinem la curent cu cele mai noi articole, recomandari, tips & tricks pentru tine si familia ta!