Interviuri
A VIII-a ediție a evenimentului “Dream’s Ballon” organizat de pictorița Manuela Holban, dedicat pacientelor cu
afecțiuni oncologice, va avea loc in data de 13 mai 2024, ora 20:00, la Radisson Blu
Proiectul abordează subiecte delicate - se aduce în prim plan tema afecțiunilor oncologice, care reprezintă un diagnostic
greu, cu un impact major in viața fiecăruia, un diagnostic ce pune sub semnul întrebării propria identitate, in cazul femeilor,
propria feminitate.

Citește mai departe: “Dream’s Ballon”, ediția a VIII-a!

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

Mirela Retegan. Nu cred că mai are nevoie de vreo prezentare. Dacă ar fi să o descriu în câteva cuvinte totuși, aș spune așa. Este o forță. Este frumoasă în toate sensurile posibile. Frumoasă prin zâmbetul ei larg, omniprezent. Prin asumare. Prin curaj. Prin cuvinte. Prin povești. Este frumoasă prin felul în care se poartă cu cei din jur și cu copiii, în general.

Citește mai departe: O forță cu zâmbet omniprezent. Mirela Retegan

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

Bine v-am regăsit!

Reluăm seria interviurilor "Femei de Succes, Puterea Exemplului" cu o doamnă foarte dragă mie, Av. Andreea Stănescu!  Am cunoscut-o pe Andreea la cafenea și nu ne-a trebuit mult ca să ne împrietenim deși la prima vedere suntem foarte diferite. O tachinez mereu că nu poate să iasă din haina meseriei de avocat nici când ne bem cafeaua și am zâmbit de multe ori când am citit, luni, mailul  de la ea: "Dragă Loredana, Găsești anexate răspunsurile mele!

Până la următoarea "Înfățișare" la această rubrică, vă spun cu mare drag că v-am pregătit multe surprize aici și un eveniment special, dedicat doamnelor prezente de-a lungul timpului la aceasta secțiune! Vă îmbrățișez cu drag!

Citește mai departe: INTERVIU FEMEI DE SUCCES, PUTEREA EXEMPLULUI- Av. ANDREEA MARIA STĂNESCU

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

Va invit sa cititi un interviu cu buna mea prietena, Laura, iubitoare de frumos.

 

Acest interviu il dedic celor care simt ca desi profesional sunt sus, pe scara sociala corespund standarelor impuse de ei la un moment dat, sau de altii, nu fac ceea ce le place cu adevarat. Ei bine, Laura ne demonstreaza ca poti da reset la un moment dat, si sa iasa bine :) A simtit ca vrea sa se dedice pasiunii sale pentru flori, la un nivel nu foarte cunoscut in Romania si a imbratisat meseria de "artist floral", prin Chic Fleuriste :)

Citește mai departe: De la meseria de bancher pana la cea de artist floral e doar o aruncatura de "dorinta de a face...

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

Helllloooo,

 

Chiar daca in momentul in care va scriu miroase nebuneste a mare, muzica urla in boxe si pentru ca Adi si Agnes isi fac somnul de frumusete, sunt singura la bar si cred ca par "eligibila pentru agatat" (ma intreaba oamenii daca sunt DJ :)))))) ) pastram traditia cu interviul saptamanal din categoria " Femei de succes-Puterea exemplului". A venit randul Christinei Andrei, designerul care a reusit sa-mi creeze rochia de nunta care sa-mi reflecte uluitor personalitatea.

Citește mai departe: Femei de succes, puterea exemplului- Designer Christina Andrei

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

Buna dragilor,

 

Din lipsa de timp am stopat aceste interviuri, dar vreau neapart sa le reiau pentru ca, dupa cum stiti, eu cred foarte tare in puterea exemplului. Si pentru ca imi plac foarte mult povestile de viata. Pentru acest interviu, am hotarat sa ma uit in curtea mea ca sa zic asa, sa ma uit la oamenii dragi mie si sa selectez povestea. De multe ori cautam modele la televizor, in ziare, oriunde altundeva, dar nu vedem oamenii de langa noi.

Citește mai departe: Femei de succes. Puterea Exemplului-Marina Cocos

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

VitejiePeTocuri la tine in inbox

Te tinem la curent cu cele mai noi articole, recomandari, tips & tricks pentru tine si familia ta!