Lifestyle

Vine primăvara și ne gândim din ce în ce mai mult la reîmprospătarea casei. Am vorbit cu Corina Burlacu, partenera noastră de la Interior Vibe pe rubrica de “ Sfaturi pentru Acasă” pentru a ne oferi câteva ponturi de reîmprospătare a casei.

Dacă nu facem parte din categoria celor care se mută într-o casă nouă, ce ne sfătuiești să facem pentru a oferi casei un suflu proaspăt fără modificări capitale?

Citește mai departe: Cum dăm refresh casei fără modificări capitale?

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

Pe Ela Gheorghe o știți deja întrucât ea este și fondatoarea Leonidas Ploiești.

De ceva timp însă a mai lansat o afacere, având totuși la baza, dragostea ei pentru educație.

Citește mai departe: Cine sunt “influencerii” copiilor de la Academia Colibri?

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

Aș vrea să încep acest material prin a vă spune că nu sunt pro sau contra Valentine S Day. Am susținut dintotdeauna că omul trebuie să facă ce simte și să ignore zgomtul de fundal al societății în care trăim! Într-un final, important este să simți cu adevărat iubirea. Dacă ai chef să faci ceva special mâine, fă-o! Dacă te bucură cutia aia de bomboane și buchetul de flori, bucură-te de ele! dacă simți că vrei să-l duci tu la o cină romantică sau NEromantică, fă asta! Ignoră cârcotașii și nu uita că nu contează nimic altceva în afara bucuriei și liniștei tale!

Citește mai departe: Sărbătorești Ziua Îndrăgostiților? Am câteva idei de Super Cadouri!

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

Așa cum bine știți am o mare pasiune pentru tot ceea ce ține de designul interior. Îmi place să aduc de fiecare dată noutăți din acest domeniu și implicit să vă prezint oameni noi care își doresc să-și pună pasiunea în slujba caselor noastre.

Am cunoscut-o recent pe Corina Burlacu care, prin iulie anul trecut a deschis un superb showroom cu produse destinate amenajărilor interioare, undeva în centrul orașului în spatele magazinului Omnia. Eu am ajuns prima dată prin decembrie căutând un covor care să se potrivească în apartamentul meu. 

Citește mai departe: Sufletul casei tale în mâinile Interior VIBE

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

Caravana Cinematografică LifeCall oferă iubitorilor de film și nu numai, posibilitatea de a viziona filmul de debut al regizoarei Ligia Ciornei – ”Clouds of Chernobyl – Anul pierdut 1986”, iar după vizionare publicul este invitat la un dialog pe marginea temelor expuse în film: familie, comunism, violență, avort, pubertate, dragoste, adolescență și libertate – subiecte mai actuale ca niciodată.

Citește mai departe: „Clouds of Chernobyl – Anul pierdut 1986”- 14 noiembrie, Teatru Toma Caragiu, Ploiești

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

În data de 19 noiembrie, de la ora 10,00  ne vedem la o amplă acțiune de  plantare la Lipănești! Plantăm 550 de salcâmi, pentru un mediu mai sănătos, alături de Asociația Se Poate!

Citește mai departe: Asociația Se Poate continuă acțiunile de plantare a Pădurii CCIFER la Lipănești!

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

VitejiePeTocuri la tine in inbox

Te tinem la curent cu cele mai noi articole, recomandari, tips & tricks pentru tine si familia ta!