Plasa de siguranță by Metropolitan Life

Știai că există asigurarea de viață care îți dă ocazia să oferi protecția pentru tine și familia ta așa cum îți dorești tu?

Să ai liniște și siguranță financiară, indiferent de ce îți rezervă viitorul. Asigurarea este parte din povestea ta de viață, cu bune și cu rele, cu planuri de economisire, de investiție și de sănătate.

Știi cum este viitorul? NEPREVĂZUT. Și de aceea e bine să fii pregătit din timp, mai ales că soluțiile propuse de mine și de echipa mea îți aduc liniștea, ca tu să te poți bucura de familia ta.

Am ales să îți descriu câteva dintre acestea:

Protecția ta și a familiei tale îți dă ocazia să te poți bucura și mai mult de evenimente frumoase petrecute alături de cei dragi și să deții controlul atunci când construiți împreună planurile de viitor dorite.

Protecția viitorului financiar. E bine să fii pregătit pentru viitorul dorit cu un plan investițional personalizat, exact pe nevoile tale. Pas cu pas, vom fi aproape de tine în a stabili cum arată viitorul tău financiar, ce sumă de bani poți acumula și vom actualiza planul tău pe nevoile tale.

Protecția copilului tău. Cu planurile de protecție dedicate pentru copil, poți fi liniștit că cel mic va primi cel mai bun ajutor, oricând va fi nevoie, atât pe partea de sănătate, cât și pentru studiile sale. Tu cum pregătești viitorul copilului tău?

Protecție în caz de boli grave. Știu că este greu să te gândești la probleme de sănătate grave, dar ai nevoie să fii pregătit oricând și să ai o șansă în plus la viață, să-ți continui planurile.

Protecția pentru angajații tăi. Ai posibilitatea să-ți fidelizezi angajații și astfel să reduci retenția din firma ta.

Alege siguranța, nu ignoranța.

Misiunea mea este să ajung la cât mai multe familii cu informații corecte, actualizate și gratuite. Este luna cadourilor, ce poate fi mai frumos decât o asigurare de viață, care este cea mai frumoasă declarație de dragoste.

Alege să deții controlul.

Pe Nico o găsești aici!

https://www.facebook.com/NicoletaLife

Scrie un comentariu (0 Comentarii)
Să fie vreo 5 ani de la revelația vieții mele în ceea ce privește deciziile mele legate de asigurarea sănătății lui Agnes.
Să vă spun cum s-a întâmplat. Am cunoscut-o pe Nico ( Nicoleta Stan) fix înainte de o întâmplare extrem de răvășitoare emoțional pentru mine.
M-a sunat un prieten să-mi spună că fetița surorii lui a leșinat la școală, 11 ani, nefiind bolnavă o secundă și a fost depistată cu leucemie.

Citește mai departe: De ce am ales să-i fac asigurare de sănătate lui Agnes?

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

In weekend, la mare, am respirat fiecare clipa la maximum, am trait cu emotie prima intalnire a lui Agnes cu marea…as fi vrut sa inteleaga cand i-am spus ca ferici rea sta in a gasi magia in fiecare”ceva”. Va invit la o portie de ferici re.

Citește mai departe: Fericirea are chipul tau.

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

Buna sa va fie duminica,

De curand s-au facut 4 luni de cand a venit Agnes, am sa va spun mai jos cam cum m-a transformat schimbarea aceasta.

Citește mai departe: Duminica in familie. Jurnal de mamica.

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

VitejiePeTocuri la tine in inbox

Te tinem la curent cu cele mai noi articole, recomandari, tips & tricks pentru tine si familia ta!