Lifestyle
×

Mesaj

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Pe Ela Gheorghe o știți deja întrucât ea este și fondatoarea Leonidas Ploiești.

De ceva timp însă a mai lansat o afacere, având totuși la baza, dragostea ei pentru educație.

Academia pentru copii Colibri te cucerește de cum o zărești. Aflată într-o casă impozantă pe Str. Ghe. Cantacuzino, nr.46, Academia Colibri pare cumva desprinsă din peisajul ploieștean, iar când îi deschizi ușile, deja experiența devine incredibilă, nu exagerez cu nimic, veți observa din fotografii ceea ce spun.

Am luat-o la întrebări pe Ela în ideea de a ne face cunoștință cu Colibri, iar în data de 14 martie vă invităm la Ziua Porților Deschise, unde puteți face cunoștință cu locul, pueți afla poveștile încăperilor și puteți cunoaște profesorii.

Din dragoste pentru educație ai pus bazele Academiei Colibri. Ce te-a determinat să întemeiați această academie?


Viața și profesia ne-a adus în față mulți tineri nepregătiți pentru a da piept cu viața, cu un loc de muncă, cu responsabilitățile care vin odată cu desprinderea din sânul familiei.

Părinții și copiii se concentrează adesea pe școală, note, meditații, examene și uită că doar atât nu e de ajuns.

Ca tineri în căutarea unui loc de muncă li se va cere o  bună comunicare, asertivitate, creativitate, gândire analitică, empatie, inteligență emoțională.

În opinia noastră, descoperirea abilităților, pasiunilor și apoi exersarea acestora alături de alți copii cu aceleași interese lor, aduc copiilor și tinerilor un mare avantaj personal și mai târziu profesional.

Prin activitatea noastră sperăm să contribuim pe cât de mult posibil la dezvoltarea  copiilor, să-i ajutăm să le fie mai ușor în viață, să ajungă oameni împliniți, încrezători în ei și în potențialul lor, mulțumiți și fericiți în familia lor și în viața profesională pe care și-o vor alege.

Sediul arată absolut fabulos. Fiecare sală este o filă de poveste. Cine a gândit conceptul?

Am adus în sălile noastre de curs imaginea și numele unor oameni deosebiți care au îndrăznit să viseze și să-și urmeze pasiunile, Brâncuși, Henri Coandă, Einstein...

Dorim să-i inspire pe copii, să le stârnească curiozitatea și să le dea puterea pe drumul vieții să lupte pentru pasiunile lor. Îi asigurăm că niciun drum nu e prea lung, așa cum ne-a demonstrat Brâncuși mergând 2000 km pe jos până la Paris pentru a se realiza ca sculptor. Chipul său vizionar, simplu, înțelept ne privește misterios de pe unul din pereții sălilor noastre de curs.

Ce cursuri puneți la dispoziție și care sunt categoriile de vârste potrivite fiecărui curs?

Avem în cadrul Academiei Colibri cursuri de limbi străine: engleză, germană, chineză, japoneză, italiană, cursuri IT și programare, de șah, dezvoltare personală, teatru și dans, desen, pictură și grafică Anime, pentru absolut toate vârstele! Dar și cursuri online în colaborare cu Universitatea din Oxford, cursuri corporate pentru firme, de management sau vânzări. 

Ce frecvență au cursurile și cât dureză?

Cursurile sunt gândite pe module, de la începători până la avansați. Un modul de desen se întinde pe 5 săptămâni, având 8 module. Profesorii noștri sunt aleși pe sprânceană, pentru rezultatele lor deosebite, special pentru a-i ajuta pe cursanții noștri să capete încredere în sine într-o lume din ce în ce mai rece, cu dragoste și prietenie, pasiune pentru meseria lor.

Ce a-i transmite unui părinte care se gândește să diversifice programul copilului său prin cursurile Colibri?

Părinților le spunem doar, haideți să încercăm împreună! Aduceți copiii la noi! Îi așteptăm cu prietenie, cu dragoste, cu respect, cu atenție și activități interesante. Nu suntem mai scumpi decât un meniu la fast food sau un abonament lunar la internet, iar ceea ce livrăm este dragoste pentru copii și pasiuni pentru o viață. 

327372429 695710015369989 1479235590554210051 n

 

327154585 1057122215680582 4633582326772992455 n

326233030 433713425565886 6124150606235171476 n

310492320 143670411707509 5203629004007251530 n

VitejiePeTocuri la tine in inbox

Te tinem la curent cu cele mai noi articole, recomandari, tips & tricks pentru tine si familia ta!