Lifestyle
×

Mesaj

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

De ceva vreme am început să lucrez la refresh-ul apartamentului nostru și am aflat o mulțime de lucruri datorită relației cu Sophia Ploiești! Pentru mine, culoarea a fost importantă dintotdeauna însă nu am dat atenție prea mare modului în care am pus accentele de culoare! Recunosc, haosul cromatic domnea din acest punct de vedere peste tot în casă.

De aceea se spune, că e important să apelezi la profesioniști pentru fiecare acțiune în parte. Ei văd chestiunile delicate, de finețe!

Așa că din iunie anul trecut am început să schimb draperii, perdele, cuverturi și să adaug niște elemente care mie îmi lipseau: pernuțele decorative!
Mereu am visat la un pat enorm cu multe, multe pernuțe colorate! Teoretic în dormitor aș fi putut opta pentru acestea fără probleme pentru că mobila este toată albă!
În realitate faptul că am o draperie extrem de încărcată, cu multe flori, îngreuna procesul de redecorare..

Pentru că nu vreau nici în ruptul capului să renunț la lenjeriile mele înflorate am hotărăt, la sfatul Amaliei de la Sophia să înlocuiesc draperia cu una uni, roz podră, din catifea! Aceasta din urmă este încă în lucru, dar revein cu fotografii evident!  Înainte și după!

Până atunci vă las mai jos un articol care vă poate ajuta efectiv să vă "jucați" precum profesioniștii cu pernunțe decorative!
Enjoy!

"Dormitorul poate fi un loc greu de decorat, mai ales când vrem să avem tot timpul patul frumos. Există destul de multe opțiuni de așter nut și atât de multe modalități de a-ți face patul! Un aspect al aranjării patului pe care suntem gata să îl demitificăm este aranjarea pernelor de pat. 

Chiar nu există multe reguli, dar, atunci când alegeți aranjamentul dvs. de perne, este important să aveți în vedere dimensiunea. Nu îți dorești niciodată să îți vină pernele peste tăblia de la capul patului. De obicei, ne place ca pernele să ocupe două treimi din tăblia de la pat. Vrei ca pernele să acopere întreaga lungime a patului. Care variantă vă place cel mai mult?

Perne elegante și simple

Să vorbim despre cea mai simplă opțiune. Dacă sunteți genul  care nu dorește să aibă o tonă de perne pentru a avea de aranjat dimineața, mergeți pe stilul hotelurilor. Stivuiți patru perne standard pe orizontală pentru un aranjament elegant și simplu.

De obicei, credem că acest lucru arată mai frumos atunci când aveți o tăblie a patului mai puțin înaltă. Alegeți aranjarea în funcție de înălțimea tăbliei.

Design clasic și minimal

Așa cum am menționat mai sus, dacă aveți un pat cu o tăblie înaltă, pernele așezate pe orizontală vor părea disproporționate. Mer geți pe varianta de aranjare pe verticală. Cele două perne exterioare pot avea cusături standard care se potrivesc cu plapuma de la capătul patului, iar pernele standard din spate pot fi simple perne cu căptușeală.

Perna de echilibru

Acest aranjament funcționează pentru orice pat. Alegeți două perne mari pentru a crea înălțime în spate, apoi adăugați două standard în față. Încercați chiar perne din diferite colecții, pentru a crea un echilibru.

Decor clasic și perne cu stil

Pentru acest decor, alegeți două perne clasice de dimensiuni identice, așezate pe cant și completați cu o simplă pernă decorativă, pentru a da o notă de personalitate patului.

Perne decorative simple și simetrice

Când comandați așternuturi, este firesc să vă ne gândiți și la pernuțele decorative. Pentru acest tip de aranjament, utilizați două perne mari  în culoarea așternutului și una medie. Creați un aranjament simetric. Nu avea nevoie de o tonă de perne.

Stilul atemporal cu contrast

Două perne mari și două de dimensiune standard fac un pat atemporal, dar uneori vrei doar să adaugi ceva mai mult fler. În acest caz, adăugați pur și simplu o pernă mică de contrast. Și gata, totul este perfect!

Orice model de aranjament ai alege, vino la Sophia Ploiești. Str. Vasile Lupu, nr 2 (sens giratoriu Catedrală)

Avem peste 700 de modele de țesături din care să alegi. În plus, poți asorta fețele de pernă cu draperiile. Mixează dimensiunile fețelor de pernă 40×40 sau 50×50 și pune în față o pernuță rotundă sau dreptunghiulară. Efectul va fi wow! 

Pont: Este foarte important să știi că burdufuri pernelor trebuie să fie tot timpul cu 5 cm mai mari decât fața de pernă. Puteți opta pentru burdufuri din silicon sau pene. Spor la decorare!

12711155 1521619188132814 5271002492449522938 o 1024x642

124852135 3436418383104091 3451462893809188132 o 683x1024

127136862 3470713303007932 3092286113607433574 o 768x1024

 

VitejiePeTocuri la tine in inbox

Te tinem la curent cu cele mai noi articole, recomandari, tips & tricks pentru tine si familia ta!