Lifestyle
×

Mesaj

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Cu siguranță toată perioada asta ne-a făcut să ne fie dorim cu ardoare o vacanță, mai cu seamă în contextul în care toți cei care aveau vacanțe stabilite în martie, aprilie sau mai, nu s-au mai putut bucura de ele. Am discutat despre toată situația actuală cu managerul agenției de turism Mika Travel, Mihaela Stanciu.

 

Cum sunteți?

 

Trecem printr-o perioadă dificilă pentru Industria Ospitalității, însă sunt optimistă că lucrurile vor intra în normal, iar călătoriile vor fi la mare căutare. 

Dreptul la vacanțe este greu de luat unui om care muncește 12 luni pe an!

 

Cum a fost luna martie  și aprilie pentru Mika Travel?

Pentru mine și echipa mea a fost o perioada care ne-a sudat, am luat partea bună a lucrurilor și ne-am mobilizat pentru dezvoltare. Am investit in  confort pentru oaspeții noștri, atât la agenție, dar și la pensiunea Sf Nicolae din Aluniș.

La pensiune am creat un plus de confort și am facut lucrări de modernizare astfel: s-au montat în camere aparate de aer condiționat, băile de la parter au fost renovate complet, bucătăria mică la fel, absolut toată pensiunea a fost în mod "exagerat" dezinfectată, dezinsectată și zugrăvită.

La agenție am achiziționat o platformă online pentru rezervări, platformă care va permite turiștilor să iși aleagă orice produs turistic disponibil în momentul căutarii  în așa fel încât la orice oră din zi și din noapte să poată rezerva oriunde în lume, produse turistice prin Mika Travel. Despre acest aspect vom avea ocazia să discutăm mult mai mult e, la lansarea oficială a acestei platforme.

 

Se vede luminița de la capătul tunelului?

Turiștii sunt interesați în continuare de vacanțe, iși doresc mai mult ca oricând să le aibă, chiar dacă trebuie să respecte anumite reguli inpuse în urma pandemiei Covid 19. Ne adapatăm cu toții!

 

Ce s-a întâmplat cu vacanțele rezervate anul acesta? Au fost anulate? Amânate?

Împreună cu turiștii noștri, cu care am ținut permanent legătura, am reușit să reprogramăm toate vacanțele din Martie, Aprilie, Mai și parțial din Iunie, ce-i drept, pentru prima dată în 30 de ani de muncă în turism, cu date nespecificate. Adică am reprogramat vacanțele însă fără să stabilim exact și o dată, un aspect tehnic imposibil in condiții normale, dar... am reușit!

 

Cum preconizați că va fi restul anului?

Un an plin de provocări, dar vom lupta să fie bine atât turistilor, cât și nouă.

 

Să ne bazăm anul acesta pe vacanțe în România? 

Sincer, aș lua în calcul și alte variante de destinații turistice sigure, nu doar România. De ce spun asta, pentru că România trebuie să profite de această pandemie, însă nu prin tarife mari! Oaspeții ajung la tine, dar dacă ai prețuri decente, mâncare bună, curățenie, mai exact știi să îi primești cu ospitalitate.

 

Credeți că se va înregistra o creștere pe segmentul turismului intern?

Va fi o creștere pentru România din acest punct de vedere, însă repet, doar dacă tarifele sunt corecte! Așa văd eu lucrurile.

 

Ce le recomandați clienților care aveau deja plătite concediile?

Cu orice preț să nu renunțe la gândul de vacanță, să o mențină prin reprogramare dacă nu au încă posibilitatea să călătorească. În felul acesta avem grijă și de starea noastră psihică, o vacanță ne ajută cu siguranță după perioada aceasta de izolare, și bineînțeles, evităm și pierderile materiale, dacă vacanțele erau deja plătite.

 

 

13680028 1244054358938305 6851333054490153783 o

VitejiePeTocuri la tine in inbox

Te tinem la curent cu cele mai noi articole, recomandari, tips & tricks pentru tine si familia ta!