Lifestyle
×

Mesaj

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Bine v-am gasit!

Iata ca ne vedem, virtual, in sfarsit, la inceput de septembrie. Reiterez, daca nu mi-ati urmarit postarile din ultima vreme, ca iubesc toamna cu toata fiinta mea.  Cred ca in interiorul meu exista un suflet boem, de poet, care se trezeste la viata mai cu seama, toamna.

Iubesc totul toamna.  Natura, copacii, covoarele nesfarsite de frunze.

Iubesc sa fiu unul dintre oamenii care nu privesc toamna ca pe un sfarsit al verii, ci ca pe un nou inceput, caci pana la urma, toamna nu este decat o etapa in care natura, nu moare, ci isi face refreshul pentru un nou ciclu care va incepe de primavara urmatoare.

Iubesc toamna pentru ca incepe scoala, si asta e dintotdeauna, oricat m-as alinta eu, acum la maturitate. Mi-a placut mereu septembrie din acest motiv, pentru ca mereu  am considerat ca vacanta mare e prea mare, ma plictiseam, imi era dor de colegi, profesori si de acea zi minunata, prima zi de scoala.

Daca a inceput septembrie au inceput si proiectele de toamna, despre care am sa va tot scriu in perioada urmatoare, dar, as vrea neaparat sa va povestesc  acum, despre Campania de toamna care a debutat la AFI Ploiesti.

“Toamnă de nota 10 la AFI Ploiești!” este o campanie gandita pentru a-ti da un imbold! Se spune ca oamenii sunt predispusi la tristete odata cu trecerea ver ii asa ca  multitudinea de premii cool  oferite de AFI Ploiesti va vor aduce zambetul pe buze!

În perioada 2 septembrie -10 noiembrie, toți cei care vor face cumpărături de minim 200 de lei în  AFI Ploiești și se vor înscrie la campanie, vor intra automat în tragerea la sorți săptămânală, având șansa de a câștiga unul dintre cele 10 premii atractive (trei telefoane Samsung S10, trei laptopuri Dell și patru trotinete electrice).

Înscrierea bonurilor fiscale se va face, simplu, fie la Info Desk, fie online pe afi-ploiesti.ro. 

Pentru ca tot am discutat despre inceperea scolii, in premiera, AFI Ploiesti inaugureaza un card special gandit pentru elevi si  studenti! E vorba despre AFI SCHOOL CARD!

AFI School card   oferă posibilitatea elevilor, studenților și cadrelor didactice să beneficieze de reduceri de 20% la restaurantele și cafenelele partenere din AFI Ploiești.

Începând cu 2 septembrie, de luni până vineri, între orele 10:00 și 15:00, toți posesorii cardului vor avea reduceri de 20% la următoarele restaurante din incinta AFI Ploiești: Azzurro Il Venetiano, Ready to Box Chopstix, Donuterie, Illy Caffe (pentru toate produsele, cu excepția băuturilor alcoolice sau cocktail-urile  ce conțin alcool, espressoarele Illy, cafea boabe/macinată Illy 250 gr, capsule, cafea Illy 21 buc, seturile de cești Illy, termosuri Illy), Le Bon Bon (reducerea va fi aplicată doar pentru produsele consumate în cofetarie), Mado, Pizza Bonita, Salad Box (reducere de 20% pentru fresh de portocale, wrap + limonadă 200 ml) și Ted’s Coffee (reducerea de 20% va fi aplicată doar în cazul produselor pe bază de cafea). Cardul este nenominal, poate fi obținut începând cu data de 2 septembrie și este valabil până pe 30 septembrie 2020. Pentru a intra în posesia cardului, elevii și studenții trebuie să prezinte la Info Desk carnetul de elev/student, iar cei cu vârsta sub 18 ani să fie însoțiți de unul dintre părinți/tutore. De asemenea, profesorii trebuie să facă dovada statutului de cadru didactic activ. 

Surprizele nu se termină aici! AFI Ploiești pune la bătaie premii atractive în concursurile de pe paginile oficiale de Facebook și de Instagram. Acestea se vor derula pe întreaga perioadă a campaniei. De la giveaways la AFI Gift Card-uri de 200 de lei, toată lumea are șanse de câștig! 

Urmariti-ne, pentru o toamna de nota 10, si o sa va bucurati numai de avantaje!

 

VitejiePeTocuri la tine in inbox

Te tinem la curent cu cele mai noi articole, recomandari, tips & tricks pentru tine si familia ta!