Lifestyle
×

Mesaj

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Pentru că este primul articol pe anul acesta, vă urez cu cel mai mare drag La Mulți Ani și să aveți un an fantastic! Vă mulțumesc pentru că mă urmăriți/ suportați și promit să aduc plus valoare, cel puțin cu informații, în favoarea timpului pe care mi-l acordați.

 

Dintotdeauna am avut o problemă cu luna ianuarie, cred că din cauza faptului că trecem de la extazul sărbătorilor la monotonie, așa că anul acesta mi-am propus să-mi reglez conturile cu aceasta lună , la propriu.

Cred că nu este o noutate că ador cumpărăturile, am o mare pasiune pentru haine, dar nu cumpăr doar haine (și nu doar pentru mine, ci și pentru Super Agnes), iubesc la fel de mult decorațiunile interioare și tot ce are darul de a face din casa în care locuiești un loc de suflet.

Hainele însă, nicioadată nu sunt suficiente și îmi permit să cred că asta simte aproape orice femeie. Îmi place să cred că nu cumpăr compulsiv, dar recunosc că dacă îmi place ceva extraordinar de tare nu mă pot abține sau nu mă pot gândi la altceva. De exemplu, acum mă gândesc la o blană de un roșu superb, pe care am văzut-o la magazinul BSB din AFI Ploiești, la un preț foarte bun. J

În haine, eu văd stări, văd outfituri, văd încrederea sau fericirea pe care mi-o poate oferi un styling bun și văd, de asemenea, tăișul din privirea soțului meu care nu poate înțelege de ce trebuie să ai nu știu câte fuste și nu știu câte bluze, de alte mărunțișuri nu mai zic. 

Ce am învățat însă, în ultimii ani? Să fac shopping inteligent. Asta am învățat-o, admit, tot de la Ms. Chelba care cu greu a reușit să-mi frâneze în fiecare an, în luna lui decembrie, obsesia pentru cumpărături redirecționându-mă spre lunile ianuarie și decembrie.

Tocmai de aceea mă bucur foarte mult că în ianuarie a început perioada de reduceri la AFI Ploiești, care se desfășoară în perioada 7 ianuarie – 28 februarie. Reducerile la prima vedere îmi dau o stare de entuziasm ca atunci când am simțit pentru prima dată că m-am îndrăgostit de soțul meu. 

Cred că ați înțeles unde bat, dacă sunteți pasionate de shopping sau pur și simplu aveți pe lista de așteptare lucruri care vă lipsesc, acum e momentul vostru!

Magazinele din AFI Ploiești, abundă cu reduceri, ba mai mult, datorită campaniei Reduceri la prima vedere”, aveți ocazia să profitați de reducerile uriașe și-n plus, să fiți răsplătiți pentru asta!

Cum?

Mulțumită campaniei, Reduceri la prima vedere”, până pe 28 februarie, la cumpărături de 200 de lei (exceptând plata utilitătilor, jocurile de noroc și schimb valutar), clienții care se prezintă la Info Desk-urile AFI Ploiești bonurile de cumpărături din ziua respectivă se pot înscrie pentru extragerea cele trei premii:

  • 1 x IPhone
  • 1 x Apple Ipad
  • 1 x Playstation4

Premiile sunt menite să vă aducă fericire, să vă relaxeze, să vă distreze, și nu în ultimul rând, să vă surpindă în fotografii superbe, momentele voastre de neuitat! 

“Reduceri la prima vedere” este despre cum să te îndrăgostești de starea pe care ți-o oferă o sesiune inteligentă de shopping, fără să faci ravagii în buget. Urmăriți campania pentru că am  mulțime de surprize pentru voi!

Vă îmbrățișez!

 

 

VitejiePeTocuri la tine in inbox

Te tinem la curent cu cele mai noi articole, recomandari, tips & tricks pentru tine si familia ta!