Fashion
×

Mesaj

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Bine v-am regăsit!

Pentru că urmează Romanian Fashion Philosophy (în perioadă 16-18 octombrie) și am aflat că printre numele mari care își vor prezenta  colecțiile la această ediție se află chiar prietena mea dragă, designer-ul Laura Olaru, era imperios necesar să o am zilele acestea invitată pe blog!

Romanian Fashion Philosophy, cel mai exclusivist eveniment de modă din țară, se va desfășura timp de trei zile, în perioada 16-18 Octombrie, la Ambasad’Or Events Otopeni.

Stephan Pelger, Lena Criveanu, Alexandra Calafeteanu, Nausica, Laura Olaru, Mineli, Mirela Diaconu, Ana Maria Cornea, Dorin Negrău, Romanița Iovan, Maria Simionse numără printre cei 30 de designeri invitați să își lanseze cele mai noi colecții pe podiumul Romanian Fashion Philosophy, singurul eveniment din România transmis LIVE pe întregul mapamond de partenerul media principal – Fashion Channel Italia.

Pe Laura Olaru am cunoscut-o exact așa cum este ea, de la început! Poate că îi place misterul când vine vorba despre colecțiile ei, dar când este despre ea cu siguranță nu mizează pe asta! Un vulcan care erupe non stop, are agitație și agerime în vorbă, privire, muncă, absolut tot! 

Am apreciat dintotdeauna faptul că nu se prea ia în serios, și că așa cum sunt și eu, e pe picior de plecare, aproape tot timpul, pe picior cocoțat pe toc, evident!

 Să ne bucurăm împreună de răspunsurile ei, scurte și  la obiect, cum altfel ?!

 

1. Care era visul tău când erai mică? Ai devenit ceea ce ți-ai propus?

Mi-ar fi plăcut să știu că voi deveni un brand încă de mică, poate drumul ar fi fost mai ușor și gândurile mai puține, dacă aș fi avut certitudinea că voi reuși, dar eu fac parte din generația cu cheia la gât, aceea care confecționa păpuși din știuleți de porumb.

Am trăit la țară în primii opt ani (m-au crescut bunicii din partea mamei) și singurul vis de atunci era să mă mut într-un oraș mare cu clădiri înalte până la Doamne-Doamne!

Iubeam cu patos pantofii înalți, descălțam toate femeile care ne treceau pragul și cocoțată pe tocuri, mă imaginam intrând în coloșii care mă apropiau de cer.

Și, DA, sunt exact acolo unde am visat!

 

2.  Cum a fost drumul către succes?

Drumul spre succes? Hm, cum era aia “presărat cu...”sau mai degrabă  “ai grijă ce îți dorești că s-ar putea să se împlinească? Eu mă tot pregătesc, eu muncesc tot timpul și de fiecare dată după ce îmi ating o țintă fixez imediat alta astfel încât evoluția și dezvoltarea brandului Laura Olaru să fie continuă și constantă!
Apropo, pregătesc alături de prietena și partenera mea, Catch Michelle, două lansări de colecție, Fall-Winter 2019 și Spring-Summer 2020.
Mihaela prezintă SMOKED OLIVES COLLECTION, S/S 20 în cadrul Los Angeles Fashion Week, iar eu voi fi prezentă cu EMPIRE COLLECTION, F/W 2019 la evenimentul Romanian Fashion Philosophy.

 

3. Ce greșeală ai făcut în cariera și ar fi bine de menționat pentru a nu o repeta și alte femei?

Greșeli? Uf, greșeli fac zilnic, însă în afacere eu le consider parte din evoluție! Fără greșeli nu se poate!

 

4. 2 cărti care te-au motivat în viață!

Am citit mult în viața asta, dar aș vrea să amintesc doar cea mai recentă carte citită, carte pe care am savurat-o efectiv. 'Vitejie pe tocuri' by Loredana Chelba. “Io zic să o citiți și voi!” *

*notă: nu am obligat-o să scrie asta despre carte :))!

6. Care este sfatul pe care l-ai da unei tinere la început de carieră?

Io zic așa (nu dau sfaturi nimănui): încredere, consecvență, coerență, răbdare, dragoste.

Și fără pasiune, NIMIC!

 

7. Ce te inspiră în viața de zi cu zi?

Cel mai mult mă inspiră oamenii, natura, poveștile și marea.

Mda,  și băiatul meu care  este mare, bărbat chiar… și îl iubesc până la Dumnezeu.

 

8. 3 piese care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei?

Atitudinea, rujul roșu și tocurile înalte până la cer.

9. Laura Olaru despre Laura Olaru

Sunt o femeie sinceră, emotivă excesiv, veșnic îndrăgostită, aiurita, empatică și foarte asumată.
Sunt Laura Olaru și fac genți și pantofi din piele naturală.
Atât.

Vă invit să o cunoașteți pe Laura Olaru și prin intermediul colecțiilor ei, la Romanian Fashion Philosophy!

 

Despre ediția aceasta RFP trebuie să mai știți următoarele:

 

Kids Day  și Fashion Philosophy Awards sunt noutățile pe care vi le-am pregătit începând din această ediție. Vom avea momente importante dedicate copiilor, designerilor  și brandurilor pentru copii, pe care le-am creionat împreună cu neobosita Cătălina Rafailă de la IT KIDS, care s-a implicat 100% în acest proiect. În ultima zi de eveniment, pe 18 Octombrie, vom decerna, împreună cu European Fashion Union, premiile în industria modei: Fashion Philosophy Awards, o gală în adevăratul sens al cuvântului”, a declarat Ionuț Constantin, directorul Romanian Fashion Philosophy.

Stephan Pelger, care pe 8 Octombrie va împlini 40 de ani, din care 15 dedicați meseriei de creator de modă,  va ciocni un pahar de șampanie pe 16 Octombrie, cu ocazia lansării colecției “Starlight” toamnă-iarnă 2019-2010. De altfel, Pelger este cel care va deschide oficial Romanian Fashion Philosophy și este și unul dintre nominalizații Fashion Philosophy Awards la titlul“Designer of the Year”, alături de Dorin Negrău și Cristian Samfira.

Pe parcursul celor patru zile de fashion week, Ambasad’Or Events va găzdui, de asemenea, și vernisajul expoziției pictorului german Marcel Thiele, realizat de organizatorii Romanian Fashion Philosophy împreună cu Galeria Alexandra’s.

Roma nian Fashion Philosophy

Powered by:FHF Gmbh |Host:Ambasad’Or Events |Models:ICAN Model Management |Hair-styling:Cornel Saru |Make-up:Beauty Make-up Artistry

Evenimentul este organizat de Asociația Danube Fashion Week și Fashion Philosophy, cu sprijinul: Aquatique, IT Kids, Catena, Tonica, European Fashion Union, Complex Silva, IDM Club, Marbo Trade, Fashion Me, Bograve, SLA, Roubloff, Glowbrands, Heliocare, Stradela, Galeria Alexandra’s, Scavi, Devines, Salitos, XMedia

Parteneri media:Fashion Channel, Vogue, Fashion Premium Magazine, Luxury, Fashion PR

 

61492493 2132446096877405 6603938733622296576 n

 

afis web rfp 19 toamna 4 1 743x1024