Beauty by Bluette
×

Mesaj

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Dragelor, bine v-am găsit!

De mult timp nu v-am mai dat vești de la Bluette, iată că vin acum cu ele deoarece salonulului i s-au adus schimbări în ultima perioadă. Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că Bluette este alegerea mea în ultimii ani, motivul fiind simplu! Calitatea serviciilor, calitatea produselor și echipa. Imaginea este de multe ori startul pe care îl putem avea în orice și de aceea este foarte important să o întreținem.

În ultimile luni, au avut loc modificări la Bluette astfel că în acest moment Bluette Salon Ploiești vă pune la dispoziție un studio de gene complex unde vă puteți bucura de ser vicii de calitate profitând de cele mai noi tehnici de aplicare a genelor. 

Am asistat săptămâna trecută la o astfel de ședință și am fost plăcut surprinsă să văd că, extensiile de gene pot avea și ele un aspect de gene naturale.

Intotdeauna am crezut in corectarea imperfectiunilor fizice atata timp cat ele constituie un complex pentru persoana in cauza. Daca natural inseamna sa nu te simti bine in pielea ta, e pacat sa nu profitam de toate minunatiile aparute in ziua de azi astfel incat atunci cand ne uitam in oglinda sa vedem ceea ce ne dorim.

Asa cum v-am mai spus la un moment dat, cand ma gandeam inainte de a avea informatii la extensii de gene, ma gandeam fara doar si poate la faptul ca genele naturale au de suferit in urma acestui procedeu. Se pare ca lucrurile stau diferit fiindca  geana se aplica la o distanta de 0,5-1 mm de pleoapa, in felul acesta crester ea genelor natural nefiind incetinita. Conteaza foarte mult ca tehnicianul care  realizeaza aplicarea extensiilor de gene sa respecte intru totul procedura, corect si atent. 

Mi se pare foarte ok ca exista mai multe optiuni in ceea ce priveste aceste extensii, in functie de look-ul pe care doresti sa-l adopti si in functie de fizionomia ta. Poti opta pentru gene fir cu fir pentru un look natural, sau extensii 2D, 3 D, 4 D, pentru o privire patrunzatoare.

Si mi se pare divin  ca extensiile de gene iti dau posibilitatea de a renunta macar pe timpul zilei la rimel! 

Mai jos gasiti cateva sfaturi legate de intretinerea extensiilor, dar si situatiile cand nu este recomandata o astfel de procedura.

Pentru prelungirea rezistentei extensiilor de gene:
-evita contactul cu apa in primele 48 ore de la aplicarea extensiilor de gene (dus, ploaie, abur de sauna, apa de piscina)
-evita sa utilizezi local produse pe baza de uleiuri. Demachiantul
bifazic, uleiuri;e naturale, cremele grase scad rezistenta extensiilor  de gene
-demachiaza-te zilnic, folosind produse pe baza de apa (apa termala,
lotiune micelara)
-perie genele in directia cresterii o data pe zi, cu periuta speciala pe  care o primesti in urma procedurii;

Nu este recomandata o procedura de extensii de gene in urmatoarele situatii:

-persoanele care au suferit recent de conjunctivita sau care in trecut au avut probleme cu infectii ale ochilor;

-persoanele care au suferit in ultimele 6 luni interventii chirurghicale in zona ochilor;

-persoanele care sufera de sindromul ochiului uscat (procedura poate fi posibila daca se vor folosi lacrimi artificiale)

O altă noutate de la Bluette Salon Ploiești este aceea că acum beneficiați de servicii de pedichiură de înaltă clasă, într-un spațiu plin de feng shui (cum îmi place mie să spun), unde puteți sta relaxate și comfortabil!

Vă invit și pe voi să alegeți Bluette, pentru servicii fără cusur!

 

 

VitejiePeTocuri la tine in inbox

Te tinem la curent cu cele mai noi articole, recomandari, tips & tricks pentru tine si familia ta!