Beauty by Bluette
×

Mesaj

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Bine v-am găsit,

Astăzi, după sală, vorbeam cu colegele mele de antrenament de perioada ciudată prin care trec de vreo 2 luni. Pe scurt, cred că m-a cuprins o oboseală din cauza căreia nu m-am mai putut mobiliza așa cum o făceam de regulă, pentru acțiunile mele zilnice, extra job, pe care le făceam de obicei. Mă refer aici la scris pe blog, la carte, la grija față de ceea ce mănânc, etc. Noroc că nu m-am lăsat de sport.

Mi-am dat seama tot azi că problema este doar la mine având în vedere că... nu există nu se poate.

De ceva timp, mi s-a întipărit în minte acest #nuexistanusepoate dat fiind faptul că salonul Bluette are în desfășurare, alături de TOP LINE ROMÂNIA și ANDREEA MARIN, o campanie cu acest nume.  O campanie numai bună de urmărit deoarce nimic nu te poate motiva mai tare decât transformările pe care le poți sesiza singură, pe măsură ce urmărești pozele de la intrare în campanie și de la finalul acest eia.

Ce este #nuexistanusepoate?

O campanie amplă, marca TOPLINE ROMÂNIA & ANDREEA MARIN, deja cu tradiție, desfășurată la nivel național, la ale cărei preselecții s-au înscris  mii de femei din toată țara în dorința de a intra în cantonamentul frumuseții și  de a-și îmbunătăți radical stilul de viață în doar trei luni. Șapte dintre acestea au fost selectate și au fost anunțate chiar de vedetă telefonic.

"Cele șapte doamne au devenit ambasadoarele mișcării naționale “Nu există nu se poate”. Au vârste diferite, în mare parte peste 40 de ani, ocupații diferite, cu povești de viață impresionante. În următoarele trei luni vor învăța ce înseamnă echilibrul minte -trup-suflet, vor afla de la cei mai buni specialiști din industria de frumusețe cum își pot îngriji eficient tenul, silueta și aspectul fizic în general, ce înseamnă un program alimentar zilnic echilibrat și sănătos și vor beneficia gratuit de cele mai bune tehnologii profesionale de înfrumusețare din saloanele partenere Top Line din orașele lor. La fel am procedat și anul trecut când, cele șase ambasadoare “Nu există nu se poate” de atunci au avut parte de transformări impresionante în bine, din toate punctele de vedere. De la faptul că au slăbit chiar și 25 de cm în talie, până la faptul că și-au descoperit noi pasiuni și chiar și-au schimbat ocupația, alegând ceea ce le face să se simtă cu adevărat împlinite.  De exemplu, două dintre ambasadoarele de anul trecut sunt astăzi make-up artiști și dau mai departe ceea ce au învățat în cele 3 luni de campanie”, declară Andreea Marin.

 

Așa cum vă spuneam, în Ploiești, doar salonul Bluette este partenerul campaniei Nu există nu se poate, iar câștigătoarea se numește Maria Elena Olteanu. O doamnă ambițioasă care este pregătită să-și schimbe viața, în doar 3 luni! Totul este să vrei și să profiți de aparatele de remodelare corporală/ produsele existente în saloanele partenere TOP LINE ROMÂNIA.

Vă recomand să urmăriți desfășurarea campaniei și să fiți astfel la curent cu transformările doamnelor, urmărind în special panul de tratament pe care îl urmează la salonul Bluette, doamna Maria Oltenu! Să ne bucurăm de puterea exempului!
V-am pus mai jos câteva linkuri în care găsiți foarte multe informații legate de camania NU EXISTĂ NU SE POATE

http://okmagazine.ro/lifestyle/nu-exista-nu-se-poate-andreea-marin-si-top-line-ajuta-la-transformarea-a-7-siluete/index.html

http://www.topline.ro/noutati/campanii/campanie-bdquo-nu-exista-nu-se-poate-rdquo-214

 

cove

Screen Shot 2018 03 16 at 11.18.47 e1521541695526

 

VitejiePeTocuri la tine in inbox

Te tinem la curent cu cele mai noi articole, recomandari, tips & tricks pentru tine si familia ta!