Lifestyle
×

Mesaj

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Cred mult în puterea exemplului, dar doar prin intermediul poveștilor adevărate cu oameni adevărați, de aceea azi v-am adus la rubrica Femei de succes, puterea exemplului, o femeie despre care mi-am dorit să aflu lucruri interesante, o femeie pe care o apreciez.

Cu magazinul Sophia am făcut cunoștință mult mai devreme când mi-am amenajat apartamentul și eram în căutări de perdele și draperii. Pe Amalia însă, am cunoscut-o de curând prin intermediul colaboratorilor și prietenilor mei, Robin & Raluca Eparu, dar și Magic 5

La prima vedere, pe Amalia,  nu o poți citi prea mult însă s-a “scris” singură zilele trecute cam așa.

Tocmai terminasem curățenia și i-am trimis câteva poze din living. Cu masa și scaunele prima dată. Cu canapeaua. Covorul. Și ce mi-a mai cerut ea.

Într-un final, apare un typing pe whatup: “Dă-mi și cu draperia.” Ok, îi zic! Cred că a fost cel mai rapid mesaj pe care mi l-a  scris vreodată. “Cum să ai canapea și mobilă crem cu maro și draperie tot maro?!! Cum?!” Mă întreabă de parcă aș fi făcut cea mai mare balsfemie din biblia amenajărilor inter ioare și ar fi trebuit să smulg draperia și eventual să o ascund bine undeva cel puțin 7 ani ca să sparg ghinionul abătut asupra feng shui-ului. Pfuiiii, îi zic, păi știi am amenajat acum 6-7 ani, când credeam că mă pricep la asta și crede am cu tărie că e bine să se asorteze draperia cu mobila. Mi-am mușcat limba închinându-mă ușurată: Bine că nu știe ce bucătărie mov am avut la început!

Bănuiesc că vă așteptați ca acum să îmi reamenajez apartamentul de la păcătoasa aia de poză cu draperia întunecată, dar până să revin cu rezultatul, haideți să o cunoaștem pe Amalia Alexandru, Owner Sophia România, Ploiești.

 

IMG 20200720 164039

 

 

1. Care era visul tău când erai mică? Ai devenit ceea ce ți-ai propus?

Când eram mică voiam să fiu coafeză, iubeam păpușile, dar cel mai mult iubeam...culoarea. Imi plăcea mult să le vopsesc, să le colorez părul, uneori mi se părea că nu poartă culoarea potrivită pentru ele. Despre casele păpușilor nu mai vorbesc! Și da, mi-a rămas pasiunea pentru culoare căci în domeniul meu de activitate culoarea are putere transformatoare asupra unei locuințe așa că îmi folosesc pasiunea aceasta pentru a înfrumuseța casele clienților noștri, deci chiar dacă nu am ajuns coafeză am ajuns ceea ce mi-am dorit.

 

2. Cum a fost drumul către succes?

 Drumul către succes a fost unul frumos, provocator, deloc ușor, cu suișuri și coborâșuri. Au fost momente în care am vrut să renunț, dar ambiția de a crește acest business a fost  mai mare decât ușurarea pe care aș fi putut-o simți dacă aș fi renunțat. Nu-ți imagina că eu consider că am atins succesul, nu, dar știu doar că sunt pe drumul cel bun, mai am mult până să îmi ating toate țelurile.

3. Ce greșeală ai făcut în carieră și ar fi bine de menționat pentru a nu o repeta și alte doamne?

Cred că mi s-a întâmplat să pun etichete în funcție de aparențe așa că am învățat destul de repede că este profund greșit să  subestimezi oamenii. Cu oamenii trebuie doar să ai răbdare să-i descoperi și să vezi ce au de oferit.

 

4. Ce părere ai? Ținuta este o carte de vizita?

 Sigur că ținuta este o carte de vizită mai cu seamă atunci când lucrezi cu oamenii și când vinzi ”frumos”! Înainte de a spune orice, te “vinzi” prin imagine, de aceea este foarte importantă o ținută atent și potrivit aleasă, în funcție de stilul, personalitatea ta și domeniul de activitate.

5. Care este sfatul pe care l-ai da unei tinere la început de carieră?

Urmează-ti visul, ascultă-ți instinctul întotdeauna! 

Toate acestea cu multă ambiție și muncă susținută

6. Calitatea ta fără de care  nu ai  fi reușit?

 Perseverență și creativitate.

7. Ce te inspiră în viața de zi cu zi?

 Oamenii pe care-i întâlnesc în fiecare zi, poveștile și visurile lor legate de căminul la care pun atâta suflet.

 

8. 3 piese care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei?

Jeans, camașă albă, pantofi stiletto.

 

IMG 20200720 164009 1

9. Cum te-a schimbat calitatea de mamă?  

E mult de discutat aici, dar dacă ar fi să rezum cumva aș spune că am învățat să văd lucrurile care contează cu adevărat. Și acestea au întodeauna legătură cu ei, cu copiii noștri.

10. Cum reușești să fii o mamă relaxată?  Reușești?

 Încă mă educ în sensul acesta căci nu e ușor cu doi copii, recunosc însă că e  mai ușor de la al doilea copil.

11. Spune-mi pe scurt cum a început povestea Sophia? 

 Am preluat franciza Sophia în 2011. A fost o mare provocare să încep totul de la zero, fără să am vreo legatură anterior cu acest domeniu, dar tot ceea ce contează este să vrei să înveți!

Sophia mă inspiră în primul rând ca model de business, este despre oameni și despre încrederea pe care ei ți-o oferă atunci când te invită să pui umărul la “producția lui acasă”.  Sophia este despre eleganță, creativitate și frumos.

 

FB IMG 1595252793159

12. Atuuri pe segmentul tău de activitate!

Pe lângă cele 187 de colecții exclusive într-o mare varietate de printuri, texturi și culori, Sophia oferă consultanță gratuită la domiciliu cu designeri specializați.

Pe scurt, venim la tine acasă, facem măsurători și îți recomandam materiale în funcție de stilul de decorare al casei, de culori, de mobilier și bineînțeles, în funcție de bugetul pe care vrei să-l investești.

 

FB IMG 1595252796865

 

Avem și sisteme de prindere variate în modele, stiluri și culori, oferim și montajul lor și al țesăturilor astfel încât, la final, totul să arate impecabil până la ultimul detaliu.

13. Alături de clienții voștri, practic ajutați la transformarea unei case, dintr-o simplă încăpere într-un cămin. Care este sentimentul tău în ceea ce privește acest aspect?

E un sentiment extrem de plăcut mai ales că mie îmi place să spun ca vând Frumos, vând Ambient și Încredere, nu perdele și draperii.

Fiecare client, fiecare casă este o provocare pentru noi. Faptul că lucrăm Stilurile si personalitatile diferite sunt binevenite in universul Sophia.

Ne plac provocările!

Vă așteptăm cu mare drag să facem din casă-Acasă, la SOPHIA!

 

FB IMG 1595252785462

 

Logo Sophia

VitejiePeTocuri la tine in inbox

Te tinem la curent cu cele mai noi articole, recomandari, tips & tricks pentru tine si familia ta!