Lifestyle
×

Mesaj

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Acum ceva timp, să fie prin ianuarie, am mers la doamna doctor nutritionist, cu treabă, dar zic să mă “urc și pe aparate”. Am constatat atunci ca Sărbătorile s-au desenat pe mine sub forma kilogramelor în plus. Apoi, în  “minunata” izolare am reușit performanța de a avea 60 de kg. 60!!! Când m-am cântărit, nu am crezut din prima, așa că am încercat vreo 3 cântare. Bun, am zis, asta e! Încep să fiu foarte strictă cu mine. Având încă proaspete în minte amintirea tinereței când dacă mă supăram dădeam 2 kg jos în 2 zile, mi-am zâmbit complice. Zis și făcut, m-am apucat să mă țin de ceea ce îmi scrisese doamna doctor pe 4 foi. Trece o zi, două, trei, mie mi-era foame, cântarul mă amăgea cu câte 200 gr în minus.  Abia după o săptămâna am început ușor, ușor să am rezultate. După 1 lună și 2 săptămâni am reușit să ajung la 56 de kg. 

Și uite așa am ajuns să realizez că nu mai am 25 de ani. Și când mă gândesc cum strâmbam din nas când auzeam expresia: “vezi tu după 30 de ani!”

După această experință s-a nimerit foarte bine să aflu despre BioSil. Un produs pe care îl cunoșteam din social media. Eu nu sunt pasionată de suplimente sau orice altceva care promite minuni căci nici măcar nu pot să mă organziez să le iau la timp. De ce m-au încantat? Pentru că prin octombrie anul trecut mi-am tăiat mult din păr și tare greu a crescut, iar de curând am renunțat la gelul de pe unghii și unghiile mele au clar nevoie de ajutor.

În momentul în care am primit pachetul BioSil primul lucru pe care l-am făcut a fost să fotografiez ingredientele și toate informațiile despre produs și să i le trimit doamnei doctor, alături de întrebarea: pot să le iau?

A zis da, și așa am făcut! În acest moment am vreo lună și jumătate de când iau o capsulă seara, una dimineața! Și da, văd deja rezultatele la păr, unghii și ten!

Ce este BioSil?

BioSil®reprezintă o descoperire majoră în industria sănătății și frumuseții, cu generatorul său avansat de colagen, special creat pentru a ajuta la hrănirea celor trei proteine de frumusețe ale corpului. Starea de sănătate și aspectul părului, pielii și al unghiilor depind de producția de colagen, elastină și cheratină, pe care cercetătorii le numesc cele 3 ”proteine de frumusețe”.

Colagenul este o proteină produsă în mod natural de către organismul nostru și principala proteină structurală care se găsește în spațiul extracelular în diverse țesuturi conjunctive animale. Fiind principalul component al țesutului conjunctiv, colagenul este cea mai răspândită proteină din corpul uman, reprezentând aproximativ 25% până la 35% din cantitatea totală de proteine.

Colagenul este substanța proteică produsă în mod natural în organism și prezentă în sistemul osos, digestiv, sistemul muscular, în articulații  și sânge. Are rol activ în regenerarea celulară și țesuturi cognitive și poate fi găsit în mai mult forme, fiecare formă având propriul mod de acțiune.

Colagenul, împreună cu elastina, proteina care ajută țesuturile să își revină la forma inițială imediat după o contracție, asigură o funcționalitate optimă a întregului organism, în special a oaselor, articulațiilor și a pielii.

Începând cu vârsta de 21 de ani, corpul produce din ce în ce mai puțin colagen, elastină și cheratină. Colagenul începe să se diminueze cu aproximativ 1% pe an. Cu trecerea anilor, consecințele scăderii producției celor 3 proteine devin vizibile: linii fine, riduri, păr subțire și unghii fragile. Din păcate nu putem crește nivelul acestor proteine pur și simplu prin ingerarea lor. Suplimentele care conțin colagen sunt importante, dar nu suficiente pentru a determina propriul organism să-l producă pe cel specific fiecăruia dintre noi. Ceea ce aducem din suplimente, indiferent că este din pește, vită, pui împreună cu ceea ce aducem din alimentație este descompus în tubul digestiv și apoi absorbit sub formă de aminoacizi. Aminoacizii reprezintă o materie primă pentru sinteza colagenului, dar pentru organism nu contează dacă provin din friptura de la cină sau din pastila supliment de la prânz.Dr Viviana Iordache, medic specialist dermatolog

Colagen generat de mine, cu amprenta personală de ADN

O piele tânără este fermă, elastică și fără riduri datorită faptului că straturile de colagen din care este alcătuită (dermul) sunt întregi și sănătoase. Cu trecerea timpului aceste straturi se macină, se rup și pe alocuri nu se mai înlocuiesc pierzând susținerea lor pielea se cutează și apar ridurile și aspectul de față "lăsată".Este dovedit științific că acidul ortosilicic organic ajută sinteza colagenului în piele, creșterea părului și unghiilor. ”BioSil®funcționează prin activarea fibroblastelor și generarea de colagen. Cu toate acestea, colagenul pe care îl generează este al tău și poartă amprentă ADN similară cu tine. Pe măsură ce conținutul de colagen al pielii crește, ridurile și liniile fine se estompează, iar elasticitatea pielii crește.”Dr Viviana Iordache, medic specialist dermatolog

Cheia este activarea celulelor din corp care produc aceste proteine structurale direct în interiorul țesuturilor. Formula Ch-OSA®, patentată BioSil®, ajută corpul să-și regenereze în cantități optime cele 3 proteine - în siguranță și natural. Acidul ortosilicic stabilizat pe colină (ch-OSA®) joacă un rol crucial în eliberarea de siliciu către celulele corpului, reprezentând sursa majoră din acest microelement – al 3-lea cel mai abundent din corpul uman. De aceea, în studiile clinice femeile care au luat BioSil® au observat o reducere a ridurilor cu 30,0%, creșterea elasticității pileii cu 89%, îngroșarea firului de păr cu 12,8% și scăderea friabilității unghiilor cu 26%. De asemenea, densitatea mineralelor osoase se îmbunătățește semnificativ, împreună cu colagenul care amortizează oasele.

„BioSil®se diferențiază clar de celelalte suplimente alimentare din zona de beauty, mai ales de cele care conțin colagen, atât prin formula unică, patentată (ch-OSA®) cât și prin mecanismele de acțiune unice. Studiile clinice publicate în jurnale de specialitate și răspunsul pozitiv rapid de la medici, ne-au determinat să aducem acest produs în portofoliul Pharma Brands. Facem parte din primul val de lansare a produsului pe piețele europene, BioSil®fiind promovat până în prezent mai ales în SUA, unde este lider în categoria sa, câștigând printre altele premiul "Best of Beauty" ani la rând. Vrem să fim aproape de medici, BioSil®fiind de un real ajutor pentru toate intervențiile estetice, ajutând pielea să iși recapete elasticitatea mult mai rapid.”Liana Chicoș, Director General Pharma Brands. VitejiePeTocuri la tine in inbox

Te tinem la curent cu cele mai noi articole, recomandari, tips & tricks pentru tine si familia ta!