Lifestyle
×

Mesaj

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Ușor, ușor, gradele urcă în termometre, chiar dacă pe alocuri mai avem parte și de zile capricioase, așa că iată-ne în postura de a ne face planuri de ieșit afară!

Este dovedit științific că activitățile în aer liber ne oxigenează creierul și ne dau o stare de bine, iar aceste aspecte ne influențează pozitiv întreaga viață, crescându-ne chiar productivitatea la job!

Dintotdeauna am încurajat participarea la diverse activități sau evenimente pentru că nu doar că ai posibilitatea de a afla lucruri noi și de a susține anumite cauze, dar ai ocazia de a cunoaște oameni noi și de a socializa.

Ce mai facem în Ploiești în perioada următoare?

Mai jos câteva idei de actiunți cu care eu rezonez și pe care vreau să le experimentez.

  1.  Sâmbătă 30 martie, ora 20:30 poți participa la evenimentul global #EarthHourdin fața Primariei Municipiului Ploiești.
    Earth Hour (Ora Pământului) este un proiect internațional dedicat conștientizării schimbărilor climatice cu care se confruntă planeta noastră.
  2. Tot sâmbătă, poți participa la „Voluntariat Plantare”.

Pentru al șaselea an consecutiv, Clubul ROTARY Ploiești va organiza în data de 30 martie 2019 o acțiune de plantare puieți pe Centura de Est a Ploieștiului, o nouă etapă din proiectul ambițios de a crea și întreține o perdea forestieră antipoluare în zonă.

  1. Duminică, 31 Martie, puteți mer ge alături de copiii voștri la „Ziua Păsărilor” în Parcul „Constantin Stere”, Bucovîncepând cu ora 10:30, la FOIȘORUL DIN GRĂDINA ZOOLOGICĂ !
  1. Pe 22 aprilie, Teatrul Ancuța vă invită la Tabără de zi!

Copiii sunt invitați să se odihnească activ, în gradină și în sala de Teatru, activitățile fiind diverse și în ton cu programa școlară! Teatru, mișcare, dans , arta conversației și călătorii în jurul lumii, home cinema și floricele, chiar și
Iepurasul master-chef! Pentru detalii și înscrieri intrați pe pagina teatrului.

  1. Tocuri pe biciclete

Și pentru că nu vă e străină pasiunea mea pentru tocuri, vă recomand cu mare drag pe 21 aprilie, Tocuri pe biciclete.

Eleganță pe bicicletă? Culoare în mișcare? Prahova în Acțiune continuă seria evenimentelor care promovează frumosul în Ploieşti!Dacă ai împlinit deja 14 ani, alege ținuta care îți pune eleganța în evidență, accesorizează -ți bicicleta sau trotineta cum știi tu mai frumos și înscrie-te la evenimentul “Tocuri pe bicicletă” din data de 21 aprilie 2019!

Partea bună este că anul acesta, evenimentul are și mai multe surprize decât de obiceidatorită unuia dintre partenerii evenimentului, AFI Ploiești, care nu doar că încurajează sportul, așa cum o face de obicei prin acțiuni concrete, ci și oferă diferite premii câștigătorilor la concursurile realizate de organizatorii evenimentului. Concursurile au urmatoarele teme: "Cel mai elegant domn", "Cea mai cochetă biciclistă" și "Cea mai frumoasă bicicletă"!

Nu rata șansa de a te bucura de un eveniment tare frumos, cu multă culoare, voie bună și premii oferite de AFI Ploiești!

Se pare că “motivul bicicletei” ne urmărește în perioada următoare, e poate un semn că e musai să ne apucăm de sport!
Așa că vă amintesc și de Campania #Vestitoriiprimăverii, campanie care se află în plină desfășurare la AFI Ploiești, unde ai șansa de a câștiga, ce credeți? Evident, biciclete pentru toată familia! 

Detalii aici: https://www.afi-ploiesti.ro/campanii/vestitorii-primaverii

Ne vedem pe 21 aprilie, la Tocuri pe biciclete!

 

 

54217306 365284057399393 8515065263262007296 n

VitejiePeTocuri la tine in inbox

Te tinem la curent cu cele mai noi articole, recomandari, tips & tricks pentru tine si familia ta!