Lifestyle
×

Mesaj

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Cât mi-am doritsă vă spun asta! E 1 Martie! În sfârșit! De când mă știu, am iubit 1 Martie. Am văzut ziua asta dintotdeauna ca o zi a reînvierii, nu doar a naturii, dar și a noastră, a oamenilor. 1 Martie mă leagă de multe amintiri. Zilele luminate puternic, ghiocei legați cu șnur roșu, coșari, gărgărițe, floricele, potcoave, din plastic sau metal, mici sau mari, dar la fel de prețioase.

Mărțișorul este cu siguranță cel mai important vestitor al primăverii. Întâi de toate, mărțișorul este un simbol. Asta trebuie să nu uităm. El nu trebuie neapărat să aibă valoare materială, el trebuie luat ca atare. Încerc de fiecare dată pe 1 Martie să-mi păstrez sentimentul pe care îl aveam, elevă fiind, atunci când primeam un mărțișor. Eram bucuroasă că cineva s-a gândit la mine. Simțeam apreciere, mândrie și iubire.

Iar mănunchiul de ghiocei a reprezentat dintotdeauna dovada mea supremă de iubire pentru mama mea. Îmi amintesc cum lângă școala la care învățam era o doamnă cu o grădină imensă de ghiocei. La două case distanță era o „alimentară” unde găseam mărțișoare. Când știam că se apropie 1 Martie, cu câteva zile înainte îmi economiseam bănuții primiți de acasă pentru corn sau covirgi ca să pot să-i cumpăr mamei o broșă și un buchețel de ghiocei de la doamna cu grădina. De fiecare dată, fără excepție, mama avea aceeași reacție. Uimire și fericire, cu o tentă de mustrare, reproșându-mi că am stat nemâncată pentru niște ghiocei!

Primăvara are puteri magice asupra noastră, dragilor! Vorba aia, trebuie doar să lăsăm magia să ne cuprindă! Să ne bucurăm de toți vestitorii primăverii, să ne reinventăm, să ne bucurăm de flori, să ne lăsăm ispitiți de micuțele mărțișoare și să le purtăm cu bucurie.

Florile! Marea mea dragoste! Sunt omnisciente în viața și casa mea! Efectiv nu pot trăi fără ele! Îmi dau zâmbete, de fiecare dată când le privesc. Nu aștept să primesc flori, deși mă bucur când se întâmplă asta. Îmi cumpăr singură flori dintotdeauna!

Cu siguranță și voi ați așteptat primăvara! Agnes asociază primăvara cu...renunțarea la hainele groase. I-am zis că azi e 1 Martie și mi-a zis fericită: Adică, de acum purtăm doaaar rochițe??!”

Da! Haideți să ne purtăm feminitatea primăvara asta în rochii vaporoase, fuste plisate, fuste scurte sau lungi, rochii din blugi sau raiat, orice ne pune în valoare delicatețea! Orice ne dă senzația unei piruete de Hollywood, cel puțin în gând!

Am fost la vânătoare de mărțișoare în AFI Ploiești și sigur că nu am rezistat tentației de  a umbla prin magazine. Noile colecții au apărut! E explozie de culori, de imprimeuri floristice, e primăvară, e timpul să ascundem hainele de iarnă și să facem loc unei  garderobe fresh, în tendințe, o garderobă numai bună pentru încă o primăvară! Să fie de neuitat!

Despre vestitorii primăvării o să mai vorbim luna asta, voi nu uitați să vă dați refresh dulapului prin achiziții făcute eficient! Așa că bucurați-vă de o atmosferă de primăvară și în AFI Ploiești pentru că în perioada 1 Martie – 26 aprilie se desfășoară campania“Vestitorii primăver ii”. Vă voi ține la curent cu detalii, așa cum v-am obișnuit pe blog, Facebook și Instagram. 

KV FINAL INN Online

VitejiePeTocuri la tine in inbox

Te tinem la curent cu cele mai noi articole, recomandari, tips & tricks pentru tine si familia ta!