Fashion
×

Mesaj

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Funcția de mail a fost temporar dezactivată în acest site, vă rugăm să încercați mai târziu.

Una dintre plăcerile mele a fost dintotdeauna să-mi aranjez părul, să încerc coafuri îndrăznețe, să încerc și culori noi (deși asta nu a fost tocmai o idee foarte bune pentru că mereu m-am întors la blond, iar trecerea asta prin numeroase culori a lăsat urme pe părul meu).

 

M-am uitat cu plăcere la show-urile de modă internaționale, am răsfoit câteva reviste și vă aduc mai jos Top 5 trenduri în ceea ce privește podoaba capilară, pentru 2017.

 

1. Slick Hair

 

Știți cum arată genul acesta de coafură? Ca în pozele acelea sexy ale femeilor ce ies din piscină. Perfect lipit de cap, strălucitor, inspirat din coafurile anilor 80. Efectul wow se obține prin folosirea mai multor produse de styling, ceară, uleiuri sau spumă, dar mai ales prin combinația acestei coafuri cu un outfit extrem de sexy. Nu încerca asta acasă, apelează la specialiști ca să nu fii dezamagită.

 

2. Părul accesorizat


În 2017 se poartă mai mult ca oricând declarațiile de stil prin accesorizarea părului. Bijuterii din pietre semi prețioase sau piepteni clasici bătuți cu pietre, aplicate în dreptul urechii sau chiar în spatele acesteia. Îți recomand aplicarea bijuteriei pe partea profilului tău bun, pentru că va atrage cu siguranță atenția asupra acestuia. Se poarta curelele…în păr! Ce ai zice de o clasică poney tail legată cu o curea? Sună bizar! Privește pozele! Parcă nu arată rău. Nu?

 

Sigur că accesoriile de păr merg foarte bine cu outfituri și coafuri lejerepentru a nu obține un efect nedorit, de nașă.

 

3. Panglicile sunt bine venite, aș zice! Ele sunt gândite pentru a acoperi elasticele de păr și pentru a oferi o nota old school look-ului! Se poartă de asemenea și bentițele late! Pe frunte, cu părul lăsat, strâns sau “pirat style”, de ce nu?


4. Împletiturile la putere și în 2017! Dacă urmăriți blogul meu www.vitejiepetocuri.ro știți că anul acesta am încercat toate tipurile de coafuri care aveau la bază împletiturile, la salonul Bluette! Sunt fan împletituri pentru că se fac ușor, sunt de efect și țin 2-3 zile. Vorbim de coafuri de zi sau coafuri clasice, elegante, cum sunt cocurile, reinterpretate. Interesant este că toate coafurile acestea care au la bază împletiturile se recomandă în 2017 și …mireselor! Marile case de modă ne propun mirese neconvenționale, coafuri cu un aspect “neglijent”, perfect imperfecte.


5. Tunsorile franțuzești revin!
Tunsori simple, linii drepte, bob lung sau foarte scurt, ușor de întreținut, breton, bucle lejere sau un look de “păr proaspăt spălat”. Îndrăznești?

 

Ce mai trebuie să știi:

 

-moda anilor ‘80 reînvie, adică coada prinsă într-o parte, buclele mari stil „wave”, aspectul de păr desfăcut după împletituri și aranjat pe o parte

 

-apare din nou tunsorea trăznită care presupune părul tuns într-o parte mai scurt, să nu vă mirați dacă vedeți asta pe stradă, să știți că nu s-au tuns sigure acasa J)

 

-revine părul creponat! Auch! L-am încercat, da parcă nu aș mai face-o!

 

-coafurile Brigitte Bardot câștigă teren! Adică părul pieptănat pe mijloc, câteva șuvite lăsate libere , câteva prinse cu un cleștișor în vârful capului, părul puțin tapat, cu breton sau fără!

 

Pentru orice vă trece prin cap în materie de păr vă recomand săîncercați serviciile salonului Bluette , pe mine m-au cucerit de ceva vreme!

 

cum ne purtăm părul in 2017 cum ne purtăm părul in 2017 cum ne purtăm părul in 2017 cum ne purtăm părul in 2017 cum ne purtăm părul in 2017 cum ne purtăm părul in 2017 cum ne purtăm părul in 2017 cum ne purtăm părul in 2017 cum ne purtăm părul in 2017 cum ne purtăm părul in 2017 cum ne purtăm părul in 2017 cum ne purtăm părul in 2017 cum ne purtăm părul in 2017 cum ne purtăm părul in 2017 cum ne purtăm părul in 2017 cum ne purtăm părul in 2017 cum ne purtăm părul in 2017 cum ne purtăm părul in 2017 cum ne purtăm părul in 2017 cum ne purtăm părul in 2017 cum ne purtăm părul in 2017 cum ne purtăm părul in 2017 cum ne purtăm părul in 2017

 

Cordial,

 

Eterna ciufiulită,

 

Loredana Chelba